Știri

Firmele deputatului PDL Florin Anghel au încasat zeci de milioane din contracte cu primăriile „portocalii”

Portofoliul de firme controlat – sub diverse forme – de deputatul PDL Florin Anghel este absolut impresionant, acoperind multe domenii de activitate. Firma de bază rămâne, însă Fibec SA, care face parte din Fibec Holding. Florin Anghel deţine 44,2% din Fibec Holding, iar prin soţia sa deţine 33,4% din Fibec SA, firmă pe care a mai şi împrumutat-o, recent, – tot prin intermediul soţiei – cu suma de 22.475 lei, toate datele fiind publicate în declaraţia de avere a parlamentarului democrat-liberal.
Ei bine, în ultimii trei ani, FIBEC SA a derulat 11 contracte cu diverse primării, majoritatea din judeţul Prahova, pentru executarea unor lucrări pe domeniul public. Valoarea totală a acestor contracte depăşeşte 50,66 milioane de lei, după cum reiese din declaraţia de interese a deputatului Florin Anghel, publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor la sfârşitul anului trecut. Potrivit documentului, toate contractele au fost obţinute prin licitaţie publică.
Astfel, Fibec SA a realizat sistemul de alimentare cu apă în comuna Tomşani; reţeaua de apă potabilă de la Floreşti (Cap Roşu); modernizarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă din satul Teşila, comuna Valea Doftanei; modernizarea şi extinderea reţelei de distribuţie a apei în satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei; staţia de epurare şi extinderea reţelei de canalizare în comuna Brebu; extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă în comuna Secăria.
În alte judeţe, Fibec a executat sistemul de alimentare cu apă în două dintre satele comunei Corbiţa (Vrancea), staţia de epurare şi sistemul de canalizare din comuna Produleşti (Dâmboviţa), reţele de canalizare, staţii de epurare şi modernizare drumuri locale în comuna I.L. Caragiale (Dâmboviţa), sistem de canalizare şi modernizare reţele stradale în comuna Topolog (Tulcea), extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie a apei, sistemul de canalizare şi staţii de pompare a apei uzate în aglomerarea Urziceni (Călăraşi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare