Știri

EXCLUSIV. Benzinăria Etu Oil & Gas din CÂMPINA reduce MASIV prețurile: motorina standard costă 3,88 lei, benzină standard 4,12 lei

Compania Neptun SA Câmpina și proprietarul acesteia, omul de afaceri Mihai Anastasescu, au decis să ajute mediul de afaceri, pe câmpineni și pe locuitorii din regiunile limitrofe ca să treacă mai ușor peste dificultățile generate de pandemia de coronavirus. Astfel, începând de astăzi, 15 septembrie, ora 11.00, și până la 31 decembrie anul curent, carburanții comercializați în stația de distribuție din Campina, str. Nicolae Bălcescu, deținută de Neptun SA, vor avea un adaos comercial de numai 0,1%, fapt ce duce la o ieftinire masivă a tuturor tipurilor de combustibil: benzină, motorină și GPL. 

Un litru de motorină, sortimentul standard, cel popular, se comercializează cu 3,88 de lei,cu tot cu TVA, față de 4,46 lei cât a fost până acum. Media în piață este de 4,43 lei/ litru. Un litru de benzină standard coboară de la 4,52 lei la 4.12 lei, În piață, sortimentul de benzină popular se vinde în medie cu 4,45 lei. De asemenea, stația ETU vinde motorina premium cu 4,4 lei/ litru, în scădere de la 4,85 lei/ litru, și benzina premium cu 4,7 lei/ litru, față de 5,17 lei /litru. Practic, sortimentele premium vor fi mai ieftine decât cele populare de pe piață. Un litru de GPL se comercializează cu 2,03 lei, în scădere de la 2,52 lei/litru. Media în piață este de 2,52 lei/litru. 
Ieftinirea masivă a carburanților la stația Etu Oil & Gas Câmpina este primul gest major făcut de un om de afaceri cu scopul de a sprijini comunitatea locală și mediul de afaceri grav afectate de criza economică declanșată de măsurile impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare