Știri

Emanuel Necula este noul viceprimar ales al oraşului Breaza

 În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Breaza ce a avut loc ieri, 5 noiembrie, a fost votat noul viceprimar al oraşului în persoana lui Emanuel Necula (USR).

Primarul oraşului Breaza, Bogdan Novac, şi-a exprimat convingerea că această alegere este una benefică pentru oraş printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook: „Am convingerea că împreună cu Emanuel şi colegii USR din Consiliul Local vom reuşi să ducem la îndeplinire toate proiectele pe care le avem pentru dezvoltarea oraşului nostru. Totodată, sper ca toţi consilierii locali ai oraşului Breaza să urmărească doar interesele oraşului nostru şi să înţeleagă faptul că „interesele politice” nu trebuie să primeze (este dovedit de „experienţa” ultimilor mulţi ani faptul că factorul politic în prim plan nu rezolvă problemele comunităţii)”. 
Foto: Facebook/ Bogdan Novac

Emanuel Necula are 41 de ani, este de profesie inginer şi a lucrat aproape 20 de ani în domeniul asigurărilor, ceea ce i-a adus un avantaj în relaţiile cu oamenii. 
„Sunt o persoană simplă, având o fire calmă şi optimistă. Îmi place să spun lucrurilor pe nume şi să fiu tratat cu aceeaşi monedă, iar oamenii care mint sunt primii de care mă lipsesc. Dorinţa mea cea mai mare este aceea de a pune lucrurile în mişcare. Nu îmi place să interpretez situaţii, nu am pretenţii de la nimeni şi iau oamenii aşa cum sunt, încercând mereu să scot ce e mai bun din ei” – spunea Emanuel Necula în campania electorală, prezentându-se în fața alegătorilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare