Știri

Echipa de baschet fete a CS Câmpina a debutat cu trei victorii în Campionatul Național U13

Faptul că secția de baschet a Clubului Sportiv Câmpina progresează pe zi ce trece o arată inclusiv rezultatele meritorii înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute de echipa de fete antrenată de profesorul Liviu Dochia, la debutul în Campionatul Național U13, unde tinerele sportive câmpinence au obținut victorii categorice în toate cele trei meciuri disputate.
Sâmbătă și dumincă, 9 și 10 octombrie, în cadrul primei părți a competiției sportive desfășurate la Sibiu, CS Câmpina a învins echipa CSS Ploiești cu scorul de 46 – 34, CS Mediaș  cu scorul de 61 – 14 și echipa CSS Sibiu cu scorul de 55 – 15.

Lotul de jucătoare folosit la acest turneu de Liviu Dochia a fost următorul:  Paula Rosenauer, Maria Olteanu, Karina Chițu (fete selecționate la lotul național U14), Andreea Cărăușu, Tessiodora Bănescu, Carina Ungureanu, Daria Ghiviziu, Daria Avram, Diana Cojocaru, Raffaella Bokor, Ecaterina Sincariuc, Bianca Marin, Mara Ioniță.
„Primul pas către obiectivul de calificare în turneul final a fost făcut. Mai sunt încă cinci etape sub formă de turneu, dar începutul este mai mult decât promițător. Stimulate prin selecționarea a trei fete în lotul național U14, jucătoarele au dominat în totalitate această etapă de la Sibiu. Le felicit pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute!” – ne-a declarat Liviu Dochia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare