Știri

Democrat-liberalii sunt optimişti

Candidaţii PD-L la alegerile din 30 noiembrie, Georgică Severin, pentru Senat, şi Florin Anghel, pentru Camera Deputaţilor, au susţinut o conferinţă de presă în care au prezentat ultimele acţiuni şi concluzii din campania electorală.“Este o campanie ostentativ de bogată din partea unor contracandidaţi. În plus, la Măgureni, spre exemplu, asistăm la o repetiţie a coaliţiei de guvernare PSD-PNL, zona de aici fiind ocupată de primarul Iarca, omul care a inoculat frica în ceilalţi locuitori”.După ce şi-au exprimat optimismul, mai ales că “oracolul” lor, fostul senator Traian Mocuţa, le-a spus că vor câştiga, candidaţii PD-L au lansat o nouă temă prin Florin Anghel: “Avem prima şansă în acest colegiu, care este un colegiu portocaliu, în care din nouă localităţi în şapte, inclusiv Câmpina, avem primari, în multe avem şi viceprimari, iar în mare parte dintre ele avem şi majoritatea în consiliile locale”. Totuşi, Anghel a remarcat în această campanie că “oamenii simt nevoia să se adreseze unui parlamentar, pe care-l percep ca un for superior primarului, tocmai pentru că la primar nu găsesc întotdeauna uşa deschisă sau nu găsesc înţelegere”.
Sosit ceva mai târziu alături de colegii săi politici, Horia Tiseanu a declarat: “Pentru că vor exista discuţii venite dinspre PNL vreau să clarific un lucru. PD-L a făcut o solicitare, încă din 11 noiembrie, pentru acţiuni electorale în centrul Câmpinei în zilele de 26, 27 şi 28 noiembrie. PNL a făcut o solicitare similară pentru 27 noiembrie, abia pe 17 noiembrie, aşa că, respectând dreptul primului venit, am aprobat numai acţiunea PD-L”. A doua zi, “dreptul primului venit” nu a mai contat şi au fost aprobate ambele acţiuni, cum era firesc.

Ovidiu Cord, pe făraş?
“Am solicitat conducerii judeţene de partid retragerea sprijinului politic pentru Ovidiu Cord, pentru că pe microbuzele societăţii sale este afişat unul dintre contracandidaţii mei, Georgică Diaconu, cu care Ovidiu Cord este şi asociat într-o firmă. Este vorba numai de o legătură de afaceri, dar mie nu mi se pare corect”, a spus Georgică Severin. Da, aşa e, dar să nu uităm că doamna Cord este, totuşi, membru PSD…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare