Știri

CSM Câmpina a continuat seria partidelor amicale

Chimia Brazi – CSM Câmpina 4-0 (1-0)
Marţi, la Izvorani, pe terenul din incinta Bazei Olimpice de pregătire, a avut loc un nou joc amical pentru CSM Câmpina, parteneră fiindu-i una dintre fruntaşele seriei prahovene din Liga a III-a, Chimia Brazi. Scorul final nu reflectă just realitatea din teren. Chiar dacă formaţia din Liga a III-a a avut maturitatea de a apăsa pe pedala de acceleraţie atât cât a fost nevoie, totuşi, şi câmpinenii au avut câteva ocazii importante la poarta adversă. Practic, doar prima repriză ar putea fi considerată relevantă din punct de vedere al rezultatului. Cu puţine minute înainte de pauză, la 1-0 pentru Chimia, câmpinenii au ratat o mare ocazie de a egala. La pauză, antrenorul Robert Opatchi a făcut mai multe schimbări în primul 11, iar chimiştii s-au desprins imediat, profitând de câteva greşeli individuale în defensiva câmpinenilor.
Conpet Ploieşti – CSM Câmpina 1-3 (0-3)
Într-un nou joc amical, disputat joi, echipierii CSM-ului au oferit o frumoasă surpriză, învingând o formaţie din Liga a III-a, Conpet Ploieşti, chiar în fieful ei de lângă Aerodromul Strejnic. Elevii lui Robert Opatchi au început foarte bine partida şi cu condus chiar cu 3-0 la pauză, prin golurile marcate de Necula (2) şi Grigoraş. După pauză, Opatchi a rulat întreg lotul de jucători, în vreme ce echipierii formaţiei de Liga a III-a s-au ambiţionat, au atacat mai mult, dar au reuşit un singur gol, astfel încât scorul final a oferit una dintre cele mai frumoase surprize: 3-1 pentru CSM Câmpina.
Petrolul II Ploieşti – CSM Câmpina 5-3 (1-2)
CSM Câmpina a continuat seria jocurilor amicale din perioada precompetiţională cu o nouă deplasare, sâmbătă, în faţa „satelitului” „lupilor galbeni”, Petrolul Ploieşti, formaţie care activează în Liga A Prahova şi care este pregătită de un câmpinean, Valentin Negoiţă, fost jucător la Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti. Câmpinenii au început bine şi această partidă şi au reuşit să conducă la pauză cu 2-1. Dincolo de rezultatul în sine, mulţumitoare a fost prestaţia în teren a elevilor lui Opatchi. După pauză, însă, pe fondul numeroaselor schimbări de efectiv, trei greşeli individuale în defensiva câmpineană au întors rezultatul, astfel că la capătul celor 90 de minute de joc, ploieştenii s-au impus cu scorul de 5-3. Golurile CSM-ului au fost marcate de Negreanu (2) şi Gânju, din  lovitură de pedeapsă.
Următorul meci amical al CSM-ului este programat miercuri, 16 februarie, de la ora 11.00, la Filipeşti, cu o echipă din Liga a III-a, AFC Filipeşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare