Știri

Cronica neagră

Trei în unu! Destul de rar li se întâmplă poliţiştilor ca, în urma unui simplu control de rutină, să depisteze un conducător auto care a încălcat nu mai puţin de trei legi în acelaşi timp. Este vorba de Ovidiu V., de 20 ani, din Câmpina, care conducea miercuri, 10 decembrie, un autoturism BMW pe Strada BP Hasdeu. Tânărul nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri. Ajuns din urmă şi imobilizat, tânărul s-a dovedit a nu avea nici permis de conducere, iar pe deasupra, era şi sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul înregistrat de aparatul etilotest fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ovidiu V. s-a ales cu un dosar penal.
Incendiu. Joi, 11 decembrie, în jurul orei 21.45, la locuinţa Elenei M., din Câmpina, a izbucnit un incendiu, care a provocat distrugerea unei părţi a acoperişului, pagube materiale în valoare de aproximativ 40 milioane lei vechi. Focul a fost izolat şi stins de pompieri, care au stabilit cauza probabilă ca fiind efectul termic al unei sobe ce funcţiona cu combustibil solid.
A căzut întinzând rufe! Poliţiştii din Breaza au fost sesizaţi miercuri, 10 decembrie, în jurul orei 14.30 de comiterea unui incident mai puţin obişnuit. Mihaela V., de 36 ani, din localitate, în timp ce întindea rufe la uscat, pe o sârmă amplasată deasupra acoperişului unei terase, s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 2,5 m, de pe o platformă de beton, lovindu-se la cap. Victima s-a lovit destul de grav, astfel că, după primele îngrijiri acordate la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina, femeia a fost transferată la Spitalul Pantelimon din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare