Știri

Cronica neagră

Un câmpinean a accidentat un tânăr, la Ploieşti
Conducătorii auto din Câmpina sunt implicaţi în accidente sau evenimente rutiere nu numai în localitatea de domiciliu sau în împrejurimi, dar şi în alte localităţi. Astfel, miercuri, în ziua de 13 februarie, în jurul orei 14.00, pe B-dul Republicii din Ploieşti s-a produs un accident rutier în care una dintre părţi este din Câmpina. Este vorba despre conducătorul unui autoturism marca „Mercedes”, Tudor D., de 36 ani, din Câmpina, care l-a surprins şi accidentat uşor pe Alexandru T., de 18 ani, din comuna prahoveană Păuleşti. Pietonul se angajase în traversare pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului.În funcţie de numărul de zile de spitalizare, de care tânărul pieton ar putea avea nevoie, se va stabili vinovăţia fiecărei părţi implicate.

A fugit dintr-un centru pentru copii
Lucrătorii Postului de Poliţie Bucov l-au depistat pe minorul Alexandru V., în vârstă de 10 ani, din localitate, dat în urmărire generală, care la data de 12 februarie a fugit dintr-un centru de copii din municipiul Câmpina. Minorul a fost găsit de poliţişti la numai două zile după ce dispăruse şi a fost readus în centrul de copii din care fugise.

Prins în flagrant
Poliţiştii câmpineni l-au surprins în flagrant pe Viorel N., de 29 ani, din localitate, care i-a sustras din buzunar lui Ion D., de 62 ani, din Breaza, suma de 1,5 milioane lei vechi. Totul s-a petrecut joi, 14 februarie, în jurul orei 17.00, poliţiştii cercetându-l în continuare în stare de libertate pe Viorel N. pentru săvârşirea infracţiunii de furt. După acest caz, poliţiştii câmpineni au precizat că “matorii” unor astfel de chilipiruri se pot aştepta în orice moment să fie filaţi şi prinşi în flagrant, ceea ce le aduce o pedeapsă privativă de libertate de câţiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare