Știri

Cortul lui Arghir a fost vandalizat

În cadrul obişnuitei conferinţe de presă a PNL, Elvis Arghir, candidatul acestui partid la funcţia de primar, şi preşedintele Dragomir Enache au vorbit despre ultimele acţiuni politice, dar şi… tratamentul aplicat din partea altor colegi.Arghir s-a referit la vizita lui Ion Iliescu la Câmpina, pe care o consideră “un semn al dezastrului de la PSD, dacă au ajuns la concluzia că este nevoie de vizita tovarăşului Iliescu pentru creşterea procentelor”.
“Nu e nevoie de două mandate de primar să rezolvi problema cailor şi a câinilor!”
Nu a fost uitat nici Horia Tiseanu, care pare a fi principalul contracandidat al lui Arghir la funcţia de primar: “Un contracandidat a preluat un proiect de-al meu, pe care şi l-a trecut în platforma electorală. Este vorba despre rezolvarea problemei cailor şi a câinilor. Eu nu am trecut acest punct în programul meu pentru că este o problemă care se rezolvă în una-două săptămâni. Nu e nevoie de două mandate de primar să rezolvi problema asta!”Săptămâna trecută, liberalii au fost implicaţi într-un incident mai puţin plăcut – cortul lor din piaţeta de la ceas a fost vandalizat. “Noi am ales – a spus Arghir – să derulăm o campanie decentă. Alţii, nu! Cortul PNL din pasajul de la ceas rămâne acolo peste noapte, aşa cum se întâmplă şi cu cortul unei alte formaţiuni politice. În vreme ce acela n-a păţit nimic, într-o dimineaţă am găsit cortul PNL vandalizat, adică a fost tăiat în mai multe locuri. Din păcate, sunt lucruri care încă se mai întâmplă în campania electorală”.
“Disperarea unora de a rămâne primar şi a altora de a deveni primari este foarte mare”
Mai mult, Arghir se aşteaptă şi la alte atacuri la adresa sa: “Mă aştept la orice fel de atacuri, la tot felul de chestii afumate şi mucegăite, pentru că disperarea unora de a rămâne primar şi a altora de a deveni primari este foarte mare. Oricine lansează o acuză trebuie s-o şi dovedească, pentru că un primar PD de la Arad a fost trimis în jduecată pentru fapte de corupţie, iar şeful său de partid a spus că se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Corect! În schimb, un lider local al aceluiaşi partid aruncă în toate direcţiile cu lături că eu aş fi cercetat de DIICOT…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare