Știri

Consiliul Local intenționează să scoată la licitație hotelul, bazinul de înot și terenul de minifotbal de la Casa Tineretului

Consiliul Local va lua în discuție joi, 25 iunie, două proiecte de hotărâre mult așteptate de câmpineni, având în vedere faptul că ambele se referă la concensionarea unor imobile ce au mare nevoie de modernizare pentru a reintra în circuitul public. Mai precis, administrația locală va analiza, pe de o parte, oportunitatea concesionării prin licitație publică a hotelului și foaierului mic de la Casa Tineretului și, pe de altă parte, concesionarea bazinului de înot (ștrandului) și a terenului de minifotbal aflate în administrarea Casei Tineretului. 
Dacă cele două proiecte vor trece de votul consilierilor, sunt șanse destul de mari ca, până la toamnă, să se organizeze și licitațiile propriu-zise și, de ce nu, chiar să se găsească, în sfârșit, investitori dispuși să finanțeze modernizarea acestor imobile.
Vă reamintim că în anii precedenți, administrația locală a avut mai multe tentative de a găsi soluții pentru modernizarea acestor imobile, dar fără rezultat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare