Știri

Consilierii PD-L vor reprezenta administraţia la cele două spitale locale

Consilierii Elena Albu şi Daniel Telegescu vor reprezenta municipalitatea în consiliul consultativ de la Spitalul Municipal, în timp ce pentru Spitalul Voila au fost desemnaţi Gena Preda şi Florin Marcu. Toţi cei patru consilieri sunt de la PD-L. Au existat şi alte propuneri care, însă, au căzut la vot. Horaţiu Zăgan i-a propus pe Mihaela Neagu Petrovici (la Spitalul Municipal) şi Elvis Arghir (la Voila), iar Adrian Piţigoi a propus-o pe Luminiţa Dumitrescu pentru oricare dintre cele două consilii consultative.
Precizăm că, în conformitate cu Legea 95/2006, în fiecare spital funcţionează un consiliu consultativ care are rolul de a dezbate trimestrial principalele probleme ale instituţiei respective. Până acum, reprezentanţii municipalităţii la cele două spitale erau Mihaela Neagu Petrovici şi Gheorghe Ecaterinescu (la Municipal), respectiv Iulian Anton şi Marius Vişan (ambii din partea Primăriei, la Spitalul Voila).
Tot în şedinţa de la finele lunii trecute a fost numit şi reprezentantul municipalităţii în consiliile etice ale celor două spitale, această funcţie fiind ocupată de Monica Clinciu.
A fost o adevărată bătălie pentru ocuparea locurilor în consiliile consultative ale spitalelor câmpinene, mai ales în cazul Spitalului Municipal. Să existe vreo legătură între culoarea politică a consilierilor şi afacerile – tot mai aproape de penal – de la Spitalul Municipal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare