BREAKING NEWSȘtiri

CJ Prahova licitează întreținerea și reparația a peste 1000 kilometri de drumuri județene

Consiliul Judeţean Prahova anunță demararea procedurii de licitaţie pentru servicii şi lucrări de întreţinere şi reparaţii a peste 1000 de kilometri de drum judeţean pentru următorii patru ani, cărora li se adaugă şi anexele, reprezentând: 274 poduri, 753 podeţe tubulare, 203 podeţe dalate şi 63 podeţe ovoidale. Printre lucrările vizate se vor regăsi cele de plombare, colmatări de rosturi, turnare a covoarelor bituminoase, curăţenie a drumurilor judeţene, întreţinere a acostamentelor, semnalizare rutieră (marcaje şi indicatoare rutiere), întreţinere, reparaţii şi montare parapet, refacere santuri, apărări de maluri şi ziduri de protective etc.
„Cele mai importante condiții pe care le-am impus prin caietul de sarcini vizează calitatea lucrărilor și viteza de intervenție. Firmele care vor să lucreze la reparația și întreținerea drumurilor județene trebuie, de asemenea, să își asume prin contract asigurarea accesibilității drumurilor și îndepărtarea rapidă a urmărilor calamităților naturale, cum ar fi alunecări de teren, rupere de maluri, prăbușiri poduri etc. Există și drumuri județene, inclusiv șosele ocolitoare, pe care le vom moderniza. Nu avem bani să modernizăm peste 1000 de km de drumuri județene din Prahova, însă nu ne împiedică nimic să reparăm și să întreținem ce avem în prezent”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.
Valoarea totală estimată a acestor lucrări, derulate pe parcursul a patru ani, este de 294 milioane lei. Firmele interesate, care îndeplinesc criteriile de selecție, sunt invitate să se înscrie la licitație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare