Știri

Cinci eleve din Câmpina au fost premiate de către ISJ Prahova pentru mediile de 10 obţinute la examenele naţionale

 29 de elevi prahoveni au fost premiaţi astăzi de către reprezentanţii Inspectoratului Școlar Judeţean Prahova pentru mediile de 10 obţinute la examenele naţionale. 12 dintre ei au avut nota maximă la Evaluarea Naţională, iar 17 la examenul de Bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2020. 

În cazul absolvenţilor de liceu, au fost oferite stimulente financiare de 3000 lei, iar pentru cei de gimnaziu, de 1000 lei. Premiile au fost acordate în baza Hotărârii Guvernului nr. 714/27.08.2020 privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor care au obţinut media 10 la evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi la examenul naţional de bacalaureat. 

În oraşul nostru, la clasa a VIII-a, stimulentul financiar de 1000 de lei a fost oferit elevei Duţă Eva Maria de la Şcoala Gimnazială Centrală, iar pentru clasa a XII-a stimulentele de 3000 lei au fost oferite elevelor: Merca Mara, Pinţă Teodora, Constantin Diana Elena şi Şandru Mihaela Ilinca, eleve ale Colegiului Naţional „ Nicolae Grigorescu”. 
La gală a fost prezentă Mădălina Petcu, noul subprefect al judeţului Prahova, care i-a felicitat pe elevi, dascăli şi părinţi: „Vă mulţumim pentru modul în care reprezentaţi şcoala românească, în general, şi pe cea prahoveană, în special! Să ştiţi că după ce veţi fi terminat studiile, indiferent unde veţi alege să aprofundaţi cunoştinţele, vă aşteptăm acasă. Avem nevoie de oameni ca voi! Societatea românească are nevoie de voi. În numele Instituţiei Prefectului Prahova vă mulţumesc, vă felicit încă o dată şi vă asigur de toată deschiderea pentru un parteneriat strâns şi durabil”, a declarat Mădălina Petcu în cadrul evenimentului organizat la Sala „ Europa” din incinta Consiliului Judeţean Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare