BREAKING NEWSȘtiri

„Ceea ce n-a reușit primarul Moldoveanu am reușit noi, PSD Câmpina!”

Terenurile de sub calea ferată a Câmpinei, subiect de propunere legislativă a PSD în Parlament – tema principală a  unui comunicat de presă semnat azi, 22 ianuarie, de Dan Ioan Mușat, președintele organizației PSD Câmpina.
Comunicatul scoate în evidență, între altele, atât implicarea noii echipe a organizației social-democraților câmpineni, cât și a senatorului Laura Moagher, cea care a inițiat în Senat o propunere legislativă privind trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află linia ferată Câmpina – Câmpinița – Telega.

Foto: wikiwand.com

„Ceea ce nu a reușit primarul independent Alin Moldoveanu din octombrie încoace, chestiune explicabilă, pentru că nu are sprijin politic, am reușit noi, echipa PSD Câmpina, alături de parlamentarii noștri. Doamna senator Moagher are o inițiativă legislativă în acest sens și sperăm în reușita acestui demers. Trecerea în proprietatea orașului nostru a terenurilor de sub linia ferată Câmpina – Câmpinița – Telega este un proiect ce poate aduce beneficii importante orașului dacă ne gândim la potențialul de agrement al acestor perimetre. Noi, cei din PSD, suntem implicați în acest proiect încă din vara anului 2020, atunci când l-am dezbătut pe larg în cadrul proiectelor de campanie electorală a candidatului nostru la Primărie, dl Nicolae Moisescu” – ne-a declarat Dan Ioan Mușat, liderul organizației locale a PSD.
Citiți mai jos comunicatul de presă semnat de liderul social-democrat:

„Stimaţi câmpineni,

Laura Moagher

informaţiile apărute în spaţiul public, în legatură cu iniţiativa Primăriei Câmpina, privind preluarea terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului nostru, prin trecerea terenului din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului Câmpina, vă supunem atenţiei următoarele:

  1. Având cunoştinţă de adresa Primăriei Câmpina nr. 25020/30.10.2020, transmisă Senatului Romaniei, subsemnatul, împreună cu consilierii locali aleşi ai PSD Câmpina, am întreprins toate demersurile pe langă parlamentarii PSD Prahova, în vederea iniţierii unui proiect legislativ în acest sens;
  2. În urma discuţiilor purtate cu parlamentarii PSD Prahova, doamna Senator Laura Fulgeanu – Moagher ne – a asigurat că va întreprinde toate demersurile pentru realizarea acestui proiect atât de necesar Câmpinei, iar în data de 12.01.2021 a initiat în Senat: Propunerea legislativă privind transmiterea unui teren aflat în administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și în concesiunea Companiei Naționale de Căi Ferate C.F.R. – S.A., din domeniul public al statului în domeniul public al Municipiului Câmpina;
  3. De asemenea, pentru a – şi arăta susţinerea şi pe viitor pentru comunitatea câmpineană, doamna Senator PSD Prahova a hotărât ca începand cu data de 01 februarie 2021, Cabinetul parlamentar să îşi desfăşoare activitatea în municipiul Câmpina, la sediul  organizaţiei PSD”.

2 Comentarii  

  1. Foarte bine, poate luați o locomotivă cu abur, și faceți un traseu de agrement, împreună cu comuna Sotile și Valea Doftanei. Un traseu pe lângă Doftana până la Barajul Paltinu…. Ce ziceți?

    1. Trebuie o cale ferată întâi, după aia locomotiva ! De la mijlocul străzii Calea Doftanei (la linie), până la pod la „zorile”, nu mai e nimic din „fer” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare