Știri

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua  

Comunicat de presă 

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00. 

Câmpinenii de toate vârstele sunt așteptați sâmbătă, 23 septembrie, între orele 10:00 – 19:00, să se bucure de o zi relaxantă în Parcul Soceram, să discute cu antreprenorii locali și să participe la diverse demonstrații și ateliere unice.
Irina Chira, fondatoarea Iri’s FoTo Studio, le va prezenta participanților pasionați de fotografie cum să captureze momente autentice și instantanee reușite, în cadrul atelierului „Arta fotografiei”, care va începe la ora 13:00. Elena Paraschiv, instructor de Pilates, îi invită pe iubitorii de mișcare să i se alăture începând cu ora 15:00 și să participe la atelierul „Pilates pentru sănătatea coloanei”. Intrarea la eveniment și participarea la ateliere sunt gratuite.
Organizatorii au pregătit diverse jocuri interactive pentru întreaga familie, selfie zone și photo booth, dar și două concerte live. Astfel, pe scena Festivalului Afacerilor Locale vor urca începând cu ora 16.15, trupele The Jazzy Jo Experience și  VOX. Reprezentanții Sun City Radio, partenerul media al evenimentului, vor menține atmosfera de festival, în timp ce un DJ îi va încânta pe vizitatori cu selecții muzicale variate și energice.
25 de firme locale din diverse domenii și-au anunțat prezența la Festivalul Afacerilor Locale: Animalux, Art Pilates, Axer Rulote, BRB Home, CHG Bioagro International Production, Credyram Consult, CyberProject, Dabov, DayByDay, ETU Oil&Gas, Eventive, Happy Carpet Câmpina, Inbox Solution, Irina Chira Foto, Lezalin – Ciufărici, NutriFit Câmpina, Orthocare Medical Vet, Peisart Garden Design, Pyter Auto GR, Racometal Creativ, Ruris, Sofprest Protect Security, Soon Instasol, Teknica Legno, The Best Arhitect Creativ.
Acest eveniment își propune să aducă împreună comunitatea locală și micile afaceri din oraș, oferind vizitatorilor o șansă unică de a afla mai multe despre antreprenorii din Câmpina și de a-i susține.

Despre Asociația Câmpina Curată

Asociația Câmpina Curată are ca scop susținerea comunității locale prin dezvoltarea și derularea de programe și proiecte care să vina în sprijinul locuitorilor și al agenților economici din Câmpina. Această organizație nonprofit, neguvernamentală a fost fondată în anul 2010 și dorește să continue să acționeze către o comunitate puternică, unită și generoasă.

Un comentariu

  1. Am fost, mult mai bine organizat si mi-a placut ca lumea era educata, nu ca la Serbarile Toamnei unde lipseau doar 2 rromi cu un taraf, in rest terci cu de toate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare