Știri

Campania electorală, la serviciu sau în concediu?

Candidaţii la funcţia de primar al municipiului Câmpina au înţeles să se pregătească în mod diferit pentru derularea campaniei. Unii au propriile lor afaceri şi nu dau socoteală nimănui din punct de vedere al timpului, alţii sunt pensionari, aşa că au timp berechet, dar mai există o categorie aparte – a celor care au serviciu, iar unii fiind chiar bugetari.
Elvis Arghir (PNL), Victor Bercăroiu (PSD) şi Alin Moldoveanu (PNDC) au propriile lor afaceri şi nu au nevoie nici de concediu, nici de… învoiri. La fel şi Dan Gavrilescu (PNŢCD), care este medic de familie.
Constantin Filipescu (UPSS) şi Nicolae Stoian (PPPS) sunt pensionari, aşa că nu au nici un fel de probleme în ceea ce priveşte timpul disponibil.
Ceilalţi lucrează. Traian Drăguşin (PNG-CD) este salariat la BOSS şi a declarat: “Nu-mi voi lua concediu. Nu am nevoie de concediu pentru că lumea mă cunoaşte şi mă va vota. Voi fi surpriza plăcută a acestor alegeri!”
Răzvan Petricică (PRM) lucrează la firma Protelco şi ne-a precizat că “voi lua concediu începând cu data de 10 mai, pentru a-mi susţine campania”.
Jenica Tabacu (PIN) este singurul candidat care şi-a luat concediu fără plată, de la sfârşitul lunii februarie, pentru a-şi pregăti campania electorală. Ca o curiozitate, cererea sa de concediu a fost aprobată chiar de unul dintre contracandidaţii săi la funcţia de primar, Horia Tiseanu, actualul edil.
Horia Tiseanu (PD-L) este primarul în funcţie al Câmpinei. Acesta ne-a declarat: “Îmi voi lua concediu, dar parţial, nu integral. Probabil că – aşa orientativ – mă voi duce la Primărie pentru rezolvarea problemelor curente doar vreo două zile pe săptămână, iar pentru restul îmi voi lua concediu. Oricum, am destul concediu din anii trecuţi…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare