Știri

AU FOST AFIȘATE REZULTATELE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Singurul elev din Câmpina care a obținut media 10 reprezintă Școala Centrală

Potrivit informațiilor publicate de Ministerul Educației, reZultatele la Evaluarea Națională 2020 arată că anul acesta s-au înregistrat cei mai mulți elevi cu media 10 din ultimii șapte ani. Este vorba despre 839 de candidați care au încheiat examenul cu media generală 10.
La proba de limba și literatura română, 4.587 de candidați au fost notați cu 10, iar la matematică 3.251 de candidați au obținut nota maximă. Numărul mediilor de 10 din acest an a fost cu 380 mai mare decât cel de anul trecut. Numărul notelor de 10 a avut și el creșteri foarte mari, atât la limba română, cât și la matematică. Dacă la română a fost înregistrat cel mai mare număr de note 10 din ultimii șapte ani, la matematică este cel mai mare din ultimii trei ani. Examenul Evaluării Naționale a fost susținut anul acesta de 160.468 de candidați dintr-un total de 172.531 înscriși. 
Singurul elev din Câmpina care a obținut media generală 10 la examenul de evaluare națională de anul acesta reprezintă Școala Centrală, potrivit declarațiilor conducerii acestei instituții.
La nivelul județului Prahova, 12 elevi au obținut media generală 10. 

Un comentariu

 1. Dragi elevi si profesori,

  Va adresez felicitari pentru rezultatele bune la Evaluărea Națională din acest an si sper ca in viitor sa fie si mai bune.

  Don 1948, Sintemul de Invatamant din Romania a intrat intr-un declin necontrolat dar cu efortul elevilor, profesorilor, parintilor si meditatorilor rezultatele au reusit sa ramana la nivel international.

  Sunt multe de spus dar ma opresc aici cu speranta intr-o reconstructie si modernizare a Sistemul de Invatamant din Romania pentru a fi mult mai bine pregatit pentru INVATAMANTUL LA DISTANTA.

  Invatamantul la distanta este necar pentru situatii speciale de EPIDEMIE dar si pentru elevii din localitati izolate care zilnic fac naveta de mai multi Km.

  Cu stima,
  Vasile Badiu, Promotia 1972 de la UIAC din Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare