Știri

Arghir vrea să-l aducă pe Tăriceanu la Câmpina

Liberali câmpineni au organizat o nouă conferinţă de presă, la care au participat preşedintele filialei locale, Dragomir Enache, liderul Organizaţiei de Femei, Rodica Papuc, dar şi candidatul la funcţia de primar, Elvis Arghir, proaspăt vicepreşedinte al Organizaţiei Câmpina a PNL.
Vicepreşedinte numit…
Preşedintele Dragomir Enache l-a prezentat pe Arghir ca fiind noul vicepreşedinte, motivaţia acestei funcţii fiind extrem de simplă “pentru că s-a făcut loc, am decis ca fiecare să aibă parte de funcţii pe măsura implicării în viaţa partidului”. Ironia sorţii face ca Elvis Arghir să ocupe exact funcţia din care a demisionat, cu numai câteva zile înainte, consilierul Mihai Stănescu, cel care s-a opus (aproape) făţiş primirii în partid şi candidaturii lui Elvis Arghir la funcţia de primar. Dar, aşa-i în… politică!
Contingent de la PD-L, aterizat direct în PNL
Liderii liberali au prezentat trei dintre cei cinci noi membri ai PNL, “veniţi de la PD-L”, după cum a ţinut să sublinieze Elvis Arghir. Este vorba despre Mihai Cazacu, Florin Postolache şi Cristian Duţă, cărora li se adaugă Daniel Ivanov şi Petre Creţu. “Au făcut parte din echipa PD, în 2004, iar unii dintre ei chiar s-au aflat pe lista pentru Consiliul Local”, a mai adăugat, în cunoştinţă de cauză, Arghir. “În afara celor cinci, probabil, alţi 30 de oameni vor mai intra în PNL în perioada imediat următoare, cei mai mulţi provenind tot de la PD. Şi poate va fi şi un preşedinte de la un alt partid local”, a adăugat, enigmatic, candidatul liberalilor la funcţia de primar. În privinţa motivelor prezentate de cei trei foşti democraţi privind “înrolarea” lor în rândurile PNL, părerile par a fi împărţite. “Gestul meu are legătură cu venirea lui Arghir la PNL. În 2004, am fost şeful campaniei sale la funcţia de primar. Am plecat din PD din cauza atmosferei interne. Am fost, practic, eliminat din orice structură, mai ales după plecarea lui Elvis Arghir. Ca să nu mai vorbim că am fost eliminat şi din Consiliul de Administraţie al CPGC, pe aceleaşi considerente politice”, a spus Mihai Cazacu. “Eu am găsit aici locul unde să mă simt bine, să mă simt ca acasă, să fiu apreciat, iar gestul meu nu are nici o legătură cu venirea la PNL a domnului Arghir”, a precizat Florin Postolache.
Să vină Tăriceanu!
Cea mai importantă informaţie din conferinţa de presă a fost furnizată de Elvis Arghir: “Am făcut diligenţele necesare pe lângă persoane importante de la Bucureşti pentru ca, în precampanie sau chiar în campania electorală, să avem, la Câmpina, vizita primului ministru, Călin Popescu Tăriceanu”. Întrebat dacă este vorba despre o vizită a premierului Tăriceanu sau a… preşedintelui PNL, Arghir a precizat: “Eu am făcut aceste discuţii, la Bucureşti, în calitate de consilier local”! Arghir a mai spus că Tăriceanu a promis că va veni la Câmpina, data exactă şi programul urmând a fi stabilite ulterior.
Gânduri mari
Liderii liberali au mai prezentat programul unor acţiuni viitoare, estimând că în două săptămâni va putea fi prezentată “într-o formă cât mai aproape de cea finală” lista pentru Consiliul Local. Elvis Arghir a mai vorbit despre “problemele practice din Consiliul Local, unde PSD şi PD-L îşi protejează oamenii”, în vreme ce posibilitatea unei candidaturi a lui Mihai Stănescu pentru orice funcţie publică, în calitate de independent, a fost, practic, decretată ca imposibilă, “atâta vreme cât rămâne membru PNL”. De asemenea, preşedintele Dragomir Enache a ţinut să prezinte o scurtă situaţie şi din comunele învecinate, fiind convins că “din cele zece localităţi din jurul nostru, în proporţie de 70%, în trei dintre ele vom avea primari liberali”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare