Știri

ANL relansează la Câmpina oferta pentru apartamente cu credit ipotecar

Astăzi, 4 noiembrie, începând cu ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu a organizat o conferință de presă având ca temă programul de investiții pentru municipiul Câmpina al Agenției Naționale pentru Locuințe.
Prezenți la întâlnirea cu presa, reprezentanții ANL au oferit amănunte în ceea ce privește proiectul aflat în derulare încă din anul 2018 al unui bloc de apartamente ce ar urma să fie construit în strada Uniunea Europeană nr. 2, proiect care a rămas nefinalizat pe fondul lipsei de cereri din partea populației.
Referitor la acest proiect, reprezentanții ANL au fost de părere că, până în prezent, administrația locală nu s-a ocupat să-l promoveze, lipsa cererilor dovedind faptul că cei ce-și doresc o casă nouă la prețuri rezonabile, care nu sunt puțini, nu cunosc îndeajuns oferta.
Dincolo de proiectul ANL cu cele 27 de apartamente ce pot fi achiziționate prin credit ipotecar și a căror construcție ar putea începe în anul 2021, primarul Alin Moldoveanu a subliniat și faptul că administrația locală și ANL au în plan, pentru Câmpina, și construirea unor blocuri de locuințe destinate tinerilor și specialiștilor din diverse domenii de activitate care vor să se stabilească în oraș. Aceste apartamente ar urma să fie închiriate celor două categorii de solicitanți. 
Amănunte legate de acest subiect puteți urmări în înregistrarea video de mai jos.

2 Comentarii  

  1. Bună ziua,sint un fost tinar al acestui oraș și spun asta pt că în urma cu multi ani am depus dosarul la blocurile ANL din Turnătorie și cu toate că la un moment dat am fost in primii 12 pe listele pt înmânarea cheii viitoarei locații am fost descalificat datorita ,,întârzierilor ,,cred eu voite pentru a împlini virsta sa nu mă mai pot incadra.La vremea respectiva am fost foarte dezamăgit ,orașul meu de suflet a pierdut o familie tinără angati in domeniul Medical și MAI in defavoarea asistaților sociali șia unor persoane cu PILE in primarie.

  2. Ar fi bine sa se mai facă și niște controale la adresele apartamentelor și garsonierelor ANL din Turnătorie pt că acolo sunt familii care sunt plecate din Romania de ceva ani și beneficiază în continuare de locație ,oare nu se pot retrage aceste locații de la cei care nu mai sunt in țară și atribui altora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare