Știri

A început distribuirea biletelor de transport gratuite pentru veteranii de război şi văduvele acestora

Asociația Veteranilor de Război din Câmpina anunţă printr-un comunicat de presă că au sosit biletele de transport gratuite pentru veteranii de război şi văduvele de veterani de război. Distribuirea acestora se face în fiecare joi, între orele 10.00 – 12.00, începând din această săptămână, la sediul Asociaţiei situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 30 (în parcul de la Notariate). 
Se vor distribui bilete pentru acest an ce vor putea fi folosite în transportul pe calea ferată şi transportul cu microbuze. Beneficiarii acestor gratuităţi sunt veteranii de război şi văduvele veteranilor de război din Câmpina, precum şi din localităţile limitrofe din Cornu, Brebu, Telega, Bănești, Măgureni, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Provița de Sus și Șotrile. 
Persoana de contact care se ocupă cu distribuirea biletelor este lt. col. (r) Paul Olaru – telefon 0723.347.435.
Pentru ridicarea biletelor de transport, beneficiarii trebuie să prezinte următoarele documente: cartea de identitate (sau buletinul de identitate), legitimația de veteran sau văduvă a unui veteran, chitanța din care să reiasă plata la zi a cotizației, aceasta putând fi achitată la oficiu poștal sau la factorul poștal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare