Știri

A început campania de strângere de semnături „Spune NU pasajului subteran”

Grupul de Inițiativă Civică „Spunem NU pasajului subteran” a început o campanie de strângere de semnături sub deviza „Opriți distrugerea centrului orașului, stop pasaj, semnează pentru Câmpina!”
Potrivit inițiatorilor acestui demers civic, „în primele 24 de ore de la debutul campaniei, 1.527 de câmpineni au semnat petiția publică, atât în format fizic, cât și online”.

Vă reamintim că obiectivele declarate ale Grupului de Inițiativă Civică „Spunem NU pasajului subteran”, prezentate marți, 4 aprilie, în cadrul unei declarații de presă, sunt următoarele: Oprirea proiectului de construcție a pasajului subteran în zona centrală a municipiului Câmpina; Promovarea unor soluții alternative pentru îmbunătățirea circulației în zonă; Asigurarea unei implicări active și responsabile a cetățenilor în procesul decizional privind dezvoltarea comunității.

Grupul de Inițiativă îi anunță pe cei care sunt interesați să se alăture acestui demers că pot semna petiția online la următoarea adresă: https://campaniamea.declic.ro/petitions/spunem-nu-pasajului-subteran-in-campina

10 Comentarii  

 1. Ce campanie de semnaturi e ordin de la „STAPANUL” care spera ca in asa fel va mainpula cetatenii acestui oras cum vrea el dar nu cred ca ii iese ca majoritatea oamenilor din acest oras NU SUN PROSTI cum ii crede el impreuna cu gasca lui de la……………………… Sa nu uitam cine sunt acesti oameni, niste NEICA NIMENI!!!!!!!!!!!!!!! Pentru mine si cred ca si pentru majoritatea campinenilor un lucru e clar ca „STAPANUL” impreuna cu a sa gasca vor sa puna din nou mana pe oras dar fiti siguri ca acest lucru nu se va mai intampla NICIODATA. Sa nu uitam ce au facut cand au avut Campina pe mana……………….parcuri, asa zise asociatii, etc. cu care vor doar sa ia „fata” Campinenilor iar ei f……….. nestingheriti. Acum cand vad ca nu le mai merge incearca prin orice mijloace sa manipuleze campineni iar asta asa ziza strângere de semnături „Spune NU pasajului subteran” e doar una dintre etape.

  1. Dar de ce nu spuneți clar anastasescu și gașca lui Anghel etc și politia națională și parchetul și funcționari etc care sunt plasați în funcții cheie care nu sunt deloc anchetați de DNA

  2. Pentru Viorel-nu e vb de Anghel ci de cel pe care l-ati amintit inaintea lui impreuna cu gasca lui care nu are cohones sa candideze la primărie pt ca il paste ceva daca se afiseaza si nu cred ca vrea sa ajunga si el ca alti gen T….. etc.

  3. Pentru Adrian: pai poate nu stiati dar nu Anastasescu are dosar penal ci Anghel, nu mai mintiti!

  4. Eu stiu ca Alin Moldoveanu are dosar penal nu Anghel, nu Anastasecu. Despre ce vorbiti aici? Foiarte bine ca strang semnaturi. E normal sa vedem ce vor majoritatea oamenilor. Eu cred ca toti care zic da pentru pasaj locuiesc departe de centru si nu ii intereseaza ce o sa suferim cei care stam in zona. Ignoranti si naivi, pentru ca toti vom avea de tras daca se face mizeria asta.

  5. Pentru „dl.Anonim”-in primul rand eu stiu ca daca ai ceva de spus te prezinti, numai LASII posteaza ca si „anonim” si 2. eu nu am spus ca Anastasescu are dosar penal iar pentru stiinta ta Anghel nu mai are nici un dosar-consulta mai bine legile.

   PS nu te mai da ca „Anonim” pentru ca stiu ca esti unul dintre postaci PSC&Co

 2. Lasă ca îl aveti voi acum pe mană,voi care NU locuiti în EL,niste neica combinatii,ca sa-i faceti de petrecanie.
  Dacă vă interesa,cu adevarat,acest oras ati fi facut ceva cu hidosul Turn din Campina,care zici ca este relicvă comunistă.Noaptea patronează orasul ca o stafie,de sperie si boschetarii.

 3. Ce bine îmi pare că a luat țeapă.Stiti voi cine.Bun sa inteleg că îi este in pericol scaunul lui Musat ex PNL de către Nistor?De mărțișor erau toți capii PSD județeni prin centru.Manipuleaza pensionarii,pe mine nu…Când văd că Florin Anghel le a dat șah mat îmi crește inima.Curat murdar să îl văd pe Horia Plictiseanu votând PSD….că 30 ani a a avut mentalitate tipică PSD….și Duran să îl reprezinte PSD…..

 4. Acest pasaj NU trebuie construit, NU trebuie inceput niciun demers, ar insemna un regres economic si socio-cultural care intr-un final ar duce clar la falimentul orasului nostru. Primaria e condusa de un administrator public din ploiesti si un primar care sta la poiana, e clar ca vor sa faca manevre cu studiile de oportunitate si fezabilitate. A,G,, Tiseanu a fost cel mai ok primar al nostru si printre cei mai buni din Prahova, se ocupa de oras, nu ca acum cand sunt gropi peste toti, caini vagabonzi langa majoritatea scolilor, mizerie si infectie in statiile de maxi taxi…orasul nostru a ajuns in paragina din cauza Ploiestiului! Singura retorica a primarului este ca „nu ma lasa X sau Y”, care este o minciuna, pt ca are majoritate si stie ca asa mai fura 2-3 voturi. PS: Musat, Duran, Nistor sunt slabi de tot 🙂

  1. Dacă tiseanu a fost bun ,de ce lua șpagă și era mielut în fata lui anastasescu marele baron local care nu face poze și nu se vb deloc în presa ?? Dacă are cohones sa candideze simplu la primărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare