InterviuriȘtiri

Un premiu pentru o echipă

Premiul acordat televiziunii online DADA TV din Ploiești la Gala Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, ediția 2022, a fost tema emisiunii Fața și Reversul în cadrul căreia realizatorul Florin Frățilă i-a avut invitați pe Claudius Dociu și Andi Enache, doi dintre fondatorii celui mai nou proiect media din Prahova.

UZPR a organizat la începutul lunii noiembrie, la București, ediția anuală a Galei Premiilor cu prilejul căreia a recompensat jurnaliști și proiecte media care au participat la concursul ”Pandemie și patriotism” lansat pentru membri ai Uniunii din toată țara și din filiale aflate în diaspora.
Manifestare cu tradiție, Gala Premiilor UZPR a recompensat de-a lungul edițiilor precedente, ca și în prezent de altfel, jurnaliști care s-au remarcat prin materiale de presă în toate segmentele domeniului, presă scrisă, online, radio, tv, carte de presă, publicistică.
”Anul trecut urcam pe scena din studioul Alexandru Bocăneț al TVR, în calitate de premiant pentru proiectul #TVR MOLDOVA. Șapte ani de muncă, eforturi, dăruire și reușite au fost onorate de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România chiar prin vocea președintelui Doru Din Glăvan. În această seară, am acceptat cu mare plăcere invitația UZPR de a acorda un premiu de excelență pentru jurnalism de televiziune în mediul online pe tema «Pandemie și patriotism». Felicitări, DADA TV! Aveți o echipă pregătită și dornică să facă performanță. Vă doresc să fiți perseverenți pe drumul ales, care nu este deloc ușor!” – a declarat pe scena Galei UZPR Cristina Leorenț, realizator și moderator emisiuni TVR.
Despre această distincție onorantă acordată DADA TV la mai puțin de un an de la lansare, dar și despre multe altele, mai puțin știute despre acest proiect – cum ar fi de exemplu răspunsul la întrebarea ”Cine este în spatele acestui proiect media?” – aflați amănunte în emisiunea Fața și Reversul realizată în studioul DADA TV.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare