BREAKING NEWSInterviuri

„Sunt dezamăgit după primul an cu domnul Alin Moldoveanu la conducerea Primăriei Câmpina” – afirmă Andrei Duran, consilier local

La un an distanță de la alegerile locale din septembrie 2020, cel mai tânăr consilier municipal câmpinean, social-democratul Andrei Duran, critică activitatea primarului independent Alin Moldoveanu, despre care afirmă că se ocupă mai mult de imaginea sa publică decât de dezvoltarea orașului: „Sunt dezamăgit după primul an cu domnul Alin Moldoveanu la conducerea Primăriei Câmpina. Mă așteptam să facă mai multe pentru dezvoltarea orașului și mai puțin PR, poze când citește cărți la copii ori când medaliază bătrâni care au împlinit 100 de ani. Deja a trecut un sfert din mandatul dumnealui și nu se vede nimic. (…) Nu mi se pare normal să meargă și să se pozeze în timp ce semnează proiectele cu finanțare europeană elaborate, depuse și lucrate de fosta administrație. Tot ce a semnat cu surle și trâmbițe dumnealui în mandatul ăsta, pe fonduri europene, au fost proiectele administrației trecute!” 
Prezent în studioul Oglinda de Azi, la emisiunea moderată de Florin Frățilă, consilierul municipal Andrei Duran a explicat, între altele, cum a ajuns să se înscrie în PSD, în ce măsură i-a fost de ajutor politica în cariera profesională, de ce a pierdut Nicolae Moisescu, candidatul PSD la funcția de primar al Câmpinei, alegerile locale în toamna anului trecut, ce joc face grupul consilierilor PSD în legislativul local, de ce a fost înlocuit Liviu Briciu (consilier local POL) de la președinția Comisiei de cultură a Consiliului Local și nu în ultimul rând ce crede despre modul în care a fost gestionată criza apei potabile la Câmpina.

Citiți în continuare câteva dintre cele mai interesante afirmații făcute de Andrei Duran în emisiunea pe care vă invităm să o vizionați integral mai jos:

  • Dacă orașul este în faliment, așa cum susține domnul primar, de ce să vrei să cheltui 1,5 milioane de euro pe camere de luat vederi? E ca și cum ai o casă goală, n-ai bani să o mobilezi, dar cumperi tablouri să le pui pe pereți și dormi pe parchet. Eu așa văd situația asta”.
  • Vă dați seama ce ar însemna să înceapă lucrările în central civic, la pasajul subteran? Să sapi o mare groapă de la Spital până la ABC și, cine știe cum, Doamne ferește, să se blocheze fondurile și să rămâi ani de zile cu o groapă în mijlocul orașului?!”
  • Eu voi vota proiectul de înființare a Centrului Cultural în momentul în care voi simți că nu este ipocrizie la mijloc, ci doar bună-credință. Înființarea unui Centru Cultural este oportună, dar nu în forma propusă de dl Briciu. Este inadmisibil să vrei să faci un asemenea proiect fără să te gândești la un management al transformării. În aceste condiții, noi pur și simplu lăsăm niște oameni pe stradă!”
  • Mă simt pregătit să candidez la Primărie și să câștig funcția de primar în 2024. Mă simt pregătit să și câștig!”
  • Sunt și momente în care ne învinge sistemul!”

2 Comentarii  

  1. Nu zice rau baiatul asta, primarul Moldoveanu vrea camere de milioane de euro si strazile din Turnatorie, Slobozia, Voila, etc etc sunt varza.. . imi place ca e tanar, dar si-a gresit partidul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare