BREAKING NEWSInterviuri

VIDEO. Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, își conturează planurile în prag de campanie electorală

Ne mai despart doar câteva zile de startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile ce vor avea loc în data de 9 iunie și Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, își prezintă bilanțul și intențiile administrative după o lungă perioadă de precampanie în care a interacționa cu foarte mulți dintre cetățeni, mergând din casă în casă.
Creditată în sondaje cu cele mai mari șanse de a câștiga în competiția cu actualul primar, Irina Mihaela Nistor este extrem de încrezătoare în șansele sale și le promite încă de pe acum cetățenilor nemulțumiți de administrația actuală că nu va uita de problemele lor cotidiene: Nu o să uit de oameni și de problemele lor de zi cu zi. Asta este promisiunea mea în fața câmpinenilor”.
Urmăriți în continuare un interviu acordat de Irina Nistor la sediul de campanie al PSD Câmpina, în cadrul căruia candidatul social-democrat explică, între altele, de ce au refuzat ori au întârziat responsabilii Primăriei Câmpina să acorde PSD dreptul la promovare electorală pe domeniul public, ce beneficiu ar putea aduce pentru Câmpina alegerea fostului prefect, Virgiliu Nanu, în funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova și, nu în cele din urmă, care sunt principalele direcții pe care se va axa mandatul său de primar odată câștigat.

Declarații pe scurt:

 • Câmpinenii sunt, în primul rând, foarte nemulțumiți pentru că actuala administrație nu îi ascultă.
 • Eu nu sunt de mult timp în politică, dar faptul că un primar în funcție refuză dreptul competitorilor politici de a se promova pe domeniul public, nu cred că s-a întâmplat niciodată la Câmpina și asta spune mult.
 • Mandatul meu de primar, dacă îl voi obține, se va axa pe trei direcții: rezolvarea problemelor de zi cu zi ale câmpinenilor – pentru mine omul trebuie să fie în prim-plan, ceea ce nu se întâmplă la ora actuală; realizarea proiectelor edilitare care să fie în concordanță cu necesitățile Câmpinei și mai ales ale oamenilor, nu proiecte fanteziste ca în prezent; realizarea de proiecte care să sporească atractivitatea municipiului și implicit dezvoltarea economică.
 • Dacă voi câștiga alegerile, cetățeanul va fi în centrul preocupărilor mele, asta este foarte clar. Nu o să uit de oameni și de problemele lor de zi cu zi. Asta este promisiunea mea în fața câmpinenilor!
 • Echipa care se conturează la ora actuală – Virgiliu Nanu, președinte al Consiliului Județean și Irina Nistor primar la Câmpina – va aduce, cu siguranță, proiecte pentru orașul nostru. Eu cred în această echipă și, din iunie 2024, Câmpina va avea importanța pe care o merită.
 • Câmpina este un oraș frumos, are zone verzi extraordinare, care au fost lăsate în paragină. Mă refer la Fântâna cu Cireși, la Parcul Istrati care este o adevărată pădure în mijlocul orașului. Știți cum este vorba aceea: Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă.
 • Competiția pentru funcția de primar la Câmpina este anul acesta între actualul primar și candidatul PSD, adică eu!

2 Comentarii  

 1. Va uita de câmpineni în secunda 2 dacă câștigă. Va angaja rude și prieteni sau rudele celor care au ajutat-o să ajungă acolo și tot așa.

 2. Din pacate, programul pe puncte care dezvaluie viziunea dnei Nistor, contrazice masiv declaratia dansei citata in imaginea de mai sus: am analizat programul cu atentie si am fost dezamagit sa constat ca nici dumneaei nu are viziune, nu realizeaza care-s prioritatile orasului, si vine cu tot felul de idei puerile si marginale, evitand problemele esentiale pentru mandatul viitor, legate de reglementarile urbanistice, de transparentizare si de reala implicare in temele care pot genera imbunatatirea reala a calitatii vietii, in directia dezvoltarii durabile. Cea mai salutara si curajoasa idee pe care am gasit-o este la finalul brosurii – promisiunea de a se implica in obtinerea pentru municipalitate a vastelor terenuri si imobile pe care inca le detin in Campina cele doua ministere de forta (MAI si MAPN).
  Dar in rest, in cea mai mare parte, programul este submediocru (la fel cum a fost mai toata pozitia populista si nepregatita a opozitiei in acesti 4 ani). Nicio solutie pentru cooptarea campinenilor in sprijinirea administratiei, de care e atata nevoie, nicio solutie pentru a porni odata razboiul total cu nesimtirea si lipsa de civilizatie (care din pacate risca sa devina deja majoritate in randul locuitorilor Campinei), si mai ales – ceea ce este cel mai grav – programul este plin de solutii si idei favorabile autoturismelor, de parca soferii ar fi mai multi decat pietonii in acest oras. Efectiv citind programul (care-i distribuit in cutiile postale) te apuca groaza, zici ca dansa nu cere votul oamenilor, ci al masinilor !
  Deci, NU cetateanul este in centrul preocuparilor dnei Nistor, ci …autoturismul cetateanului ! O treime dintre masurile si „pilonii” programului dansei, incurajeaza prezenta autoturismelor in oras si in centru, in detrimentul pietonilor si al transportului sanatos (in comun sau velo). Nicio vorbulita despre masura pe care de 2 decenii intregi o asteptam, pentru a creste calitatea vietii si sanatatea: restrictionarea progresiva, facuta incetul cu incetul, a prezentei autoturismelor pe spatiul public, si in primul rand eliminarea pomenii si privilegiului nesimtit care se face soferilor de atatia ani: gratuitatea parcarilor. Baltim in continuare in populism si nu avem curajul sa luam niciun fel de masura luminata desi suntem in 2024. Programul dnei Nistor, asa cum se prezinta in brosura respectiva, este o continuare a administratiilor de pana acum, la fel de obosita si lipsita de viziune 🙁
  Sa nu se-nteleaga gresit: nu inseamna ca viziunea de „dezvoltare” gresita si lipsita de inteligenta a actualului primar, ar fi ceva mai breaz. Campina din nefericire ramane prizoniera mediocritatii, si urmeaza pentru noi cel mai trist scrutin electoral din istoria acestui oras. Daca la scrutinul trecut a existat o lumina de speranta pentru un viitor si o renastere inteligenta a Campinei, acum chiar ca nu mai avem perspective. Vinovati de asta sunt si opozitia anti PSD-PNL care ar fi trebuit sa se pregateasca din timp (cea de la judet, ca cea de-aici e vai de ea, insa de la judet s-ar fi putut impulsiona gasirea unui candidat cu sanse si viziune, ca sa se profite de bazinul electoral campinean care a dat USR-ului cei mai multi consilieri la alegerile precedente). Dar vinovati suntem cu totii pana la urma, inclusiv cei capabili si cinstiti care se tin deoparte de politica locala, intr-un mod las, anulandu-si prin asta toata cinstea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare