BREAKING NEWSInterviuri

Din drag de flori și de frumos, Sabina Sârbu și-a transformat pasiunea într-o afacere de succes

Unul din cei aproximativ 8.000 de studenți români aflați la studii în Marea Britanie în anul 2018 a fost și câmpineanca Ana Sabina Sârbu, care a studiat la Coventry University, absolvind în acel an Facultatea de Administrare a Afacerilor și Drept, specializarea Event Manager, domeniu de activitate în care a acumulat experiență coordonând, după finalizarea studiilor, evenimente din diverse categorii cum ar fi festivaluri, gale, expoziții ori concerte.

În timpul petrecut în Anglia și-a descoperit un nou hobby pe care, odată întoarsă acasă, la Câmpina, l-a dus la rang de artă. Așa a luat naștere, în urmă cu șase luni, MACU FLORAL STATION, un business al cărui slogan, „Din drag de flori și de frumos”, rezumă foarte bine spiritul acestui atelier de flori, cum îi place Sabinei să-l numească.
Sabina Sârbu este unul de zecile de antreprenori câmpineni care au aderat la platforma online „Cumpără de lângă casă”, un proiect civic lansat în toamna anului 2021 de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel în parteneriat cu grupul de firme Soceram – Neptun.
Vă invităm să urmăriți în continuare un dialog care se înscrie în seria interviurilor cu oameni care ne inspiră realizat Florin Frățilă în cadrul emisunii „Fața și Reversul” de la DADA TV Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare