Eveniment

A început cea de-a 17-a ediție a Târgului Mierii la Câmpina

Astăzi, 16 februarie, a debutat cea de-a 17-a ediție a tradiționalului Târg al Mierii de la Câmpina. În cadrul festivității oficiale de deschidere, organizatorii și reprezentanții autorității publice locale au adresat mesaje de bun venit tuturor participanților. Evenimentul a inclus și un scurt program artistic susținut de Ansamblul Folcloric „Ghiocelul” al Casei de Cultură „Geo Bogza”, aflat sub îndrumarea lui Cristian Colezea.

În discursul său, Ana Maria Nicolae, președintele Asociației Apicole „Valea Prahovei”, a evidențiat importanța produselor apicole pentru menținerea unei vieți sănătoase și și-a exprimat recunoștința față de toți cei implicați în organizarea evenimentului, sponsori, autorități locale și apicultori din țară și din străinătate. „Îndemnul nostru este să apelați cu încredere la producătorii locali pentru a susține micile afaceri. Ne dorim cu toții să avem o minte sănătoasă într-un corp sănătos” – a transmis aceasta.
Mascota evenimentului, Albinuța Nina, a fost prezentă printre invitați, oferind ocazia, în special copiilor, de a gusta din faguri, polen și miere, disponibilă într-un butoi pus la dispoziția vizitatorilor de către organizatori pe toată durata târgului.
Târgul Mierii se va desfășura până duminică, 18 februarie, la Casa Tineretului, atât în interior, cât și în exterior, pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp, fiind organizat de Asociația Apicolă „Valea Prahovei” în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Câmpina.

VIDEO. Urmăriți mai jos imagini de la deschiderea oficială a târgului, precum și o declarație a președintelui Asociației Apicole „Valea Prahovei”, din care aflăm problemele cu care se confruntă apicultorii români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare