BREAKING NEWSȘtiri

Târgul Mierii, ediția 2024, va avea loc la Câmpina în perioada 16 – 18 februarie

Cea de-a XVII-a ediție a tradiționalului Târg al Mierii va fi organizată la Câmpina în perioada 16 – 18 februarie de către Asociația Apicolă Valea Prahovei, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Câmpina.
După atâtea ediții de succes, târgul se anunță a fi și în acest an un bun prilej de întâlnire a producătorilor de miere și a celor de utilaje apicole din întreaga țară și din străinătate.
Evenimentul se va desfășura, ca de obicei, la Casa Tineretului, atât în interior, cât și la exterior, pe o suprafață estimată de 3.000 mp.

„În cadrul Târgului Mierii, pe lângă multe alte surprize, va fi organizat și tradiționalul concurs «Cea mai bună miere». În săptămâna premergătoare desfășurării târgului, între 12 – 15 februarie, albinuța Nina, mascota apicultorilor, însoțită de reprezentanți ai Asociației și ai Primăriei, va fi prezentă în grădinițe și școlile din Câmpina, unde va oferi miere copiilor. Deschiderea festivă a celei de-a XVII-a ediții a Târgului Mierii va avea loc vineri, 16 februarie, începând cu ora 11.00 și va fi urmată de un program artistic oferit de Ansamblul Folcloric Ghiocelul al Casei de Cultură „Geo Bogza”. De asemenea, în holul Casei Tineretului, unde are loc evenimentul, va exista nelipsitul butoi cu miere, iar albinuța Nina se va afla permanent printre cei prezenți pentru a-i servi cu faguri și polen. Invităm pe această cale vizitatorii să cumpere din produsele minunate ale naturii oferite de apicultorii care expun la târg” – transmit reprezentanții Asociației Apicole Valea Prahovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare