BREAKING NEWSȘtiri

Ștafeta veteranilor INVICTUS, scurt popas la Monumentul Eroilor Jandarmi de la Câmpina

Startul Ștafetei Veteranilor, eveniment organizat de Invictus România, a fost dat la București  miercuri, 5 octombrie. Echipele de ștafetă, formate din alergători și bicicliști, au plecat din capitală pe trei trasee, reprezentate de culorile Drapelului Național, și se vor reuni pe 25 octombrie la Monumentul Ostașului Român din Carei, ultimul teritoriu eliberat de armata română în Al Doilea Război Mondial.
Pe cele trei trasee, care  însumează peste 3300 de kilometri, sunt prevăzute opriri la monumentele ridicate în cinstea eroilor care s-au jertfit pentru România.

Foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova

Ștafeta Invictus a tranzitat inclusiv județul Prahova, oprind în semn de respect și recunoștință la Monumentul Eroilor din municipiu, ridicat în cinstea eroilor jandarmi care și-au pierdut viața la Otopeni, în timpul Revoluției de la 1989.
Echipele de ștafetă sunt formate din voluntari civili și militari, sportivi de performanță sau amatori și militari răniți – componenți ai Invictus Team România la Jocurile Invictus.

Un comentariu

  1. Monumentul acesta n-a fost renovat,reabilitat de curand și la redezvelire,în prezenta oficialitătilor locale si judetene,dupa tedeum,nu a rostit nimeni nici o alocutiune?Preotul în biserică a spus că s-a simtit foarte stanjenit,că nici măcar primarul nu a „însăilat” măcar două vorbe ca lumea.
    Sau ,probabil ,avea „sufletul” cucerit de perspectiva antamarii problemei pasajului faraonic!Chiar așa,există în lumea aceasta oras cu o populatie mai mică de 30-50 de mii de locuitori,care sa aibe zona centrală,de la un capat la altul,strabatuta de un pasaj subteran rutier? Cred ca nu există nici cu populatie mai mare de 200-500 de mii de locuitori.Iar, cu cat orasul este mai mare,cu atat și centrul este mai mare,si pe cale de consecinta,mai greu sau chiar imposibil de construit un asemenea tunel rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare