BREAKING NEWSȘtiri

Sâmbătă, 18 iunie, are loc Festivalul Afacerilor Locale, un eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor locale

Sâmbătă, 18 iunie, în Parcul Soceram, în intervalul orar 10:00 – 19:00, Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, organizează Festivalul Afacerilor Locale, eveniment în cadrul căruia câmpinenii vor avea ocazia de a cunoaște firmele din oraș și de a descoperi produse locale.
Prin eveniment se dorește încurajarea interacțiunii între câmpineni, a conversațiilor între antreprenorii locali și potențialii clienți și promovarea conceptului de „cumpărături locale”, totul în scopul dezvoltării comunității. În cadrul acestuia vor avea loc prezentări interactive de produse, demonstrații live și workshop-uri susținute de reprezentanți ai afacerilor locale.
Peste 35 de firme și-au confirmat prezența, acestea fiind grupate, în funcție de domeniul lor de activitate, în patru zone expoziționale: Viața Bună de lângă casă, Piața Urbană de lângă casă, Savoarea Gustului de lângă casă, Pentru Casă de lângă casă. Vizitatorii evenimentului vor regăsi la Festival afaceri ce activează în domenii precum sănătate și agrement, comerț și servicii, HoReCa, grădină și bricolaj.
Pentru a completa atmosfera de festival și a oferi vizitatorilor amintiri plăcute, începând cu ora 16:00 are loc un concert de muzică live. În plus, organizatorii și expozanții au pregătit surprize și cadouri celor care vor ajunge pe 18 iunie în Parcul Soceram. Prin participarea la Roata Norocului, vizitatorii pot câștiga o mulțime de premii, de la cadouri Cumpără de lângă casă și pachete cu produse artizanale, până la vouchere și obiecte fabricate în Câmpina.

Despre Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel este o organizație nonprofit, neguvernamentală, apolitică, fondată în Municipiul Câmpina, activă și implicată în viața comunitară din 2010, care acționează în vederea susținerii comunității locale prin dezvoltarea și implementarea de proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor și al agenților economici. Misiunea asociației este de a contribui la o comunitate bine conectată, capabilă să facă față provocărilor și care are la bază valori precum prietenie și respect.

Un comentariu

  1. Afacerile locale sunt bune numai daca nu deranjeaza,prin concurenta,interesele celor care au si putere sau si influenta,prin decidentii publici din oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare