BREAKING NEWSȘtiri

Record de investiții pentru dezvoltarea orașului Breaza, marcat de Bogdan Novac, primarul localității

„Am toată implicarea, dorința și disponibilitatea de a face din Breaza orașul pe care ni-l dorim cu toții!” – declara publicației noastre, Bogdan Novac, primarul orașului Breaza, la câteva luni de la preluarea mandatului.  După mai bine de un an de zile, edilul șef al localității Breaza confirmă așteptările celor care l-au votat, înregistrând un record la nivelul adminstrației locale brezene: investiții de peste 3 milioane de lei alocate din bugetul local al anului 2021 pentru dezvoltare, după cum reiese dintr-o știre postată de USR pe propriul site.
Dezvoltarea a însemnat, între altele, modernizarea infrastructurii rutiere și educaționale, precum și digitalizarea primăriei.
Bogdan Novac a diminuat, totodată, costurile cu salariile angajaților din primărie, nemaifiind acordate o parte din sumele acordate anterior pentru sporuri și norme. Personalul din administrația locală Breaza este supradimensionat – 115 angajați, ceea ce nu este puțin. Vom face o analiză riguroasă în acest sens pentru eficientizarea aparatului administrativ. Cuantumul total al salariilor are un impact mai mult decât semnificativ în bugetul local. Intenționez să eficientizez cât de mult pot administrația locală, să lucrăm numai cu profesioniști” – declara edilul anul trecut. După cum se vede, s-a ținut de cuvânt!
Printre cele mai importante proiecte finanțate de la bugetul local în 2021 se numără și reabilitarea și extinderea rețelei de apă și canalizare, lucrări de amenajare a trotuarelor și a sistemelor de preluare a apelor pluviale pentru mai multe drumuri, dublarea sumei acordate burselor școlare, implementarea unei platforme care permite depunerea oricăror cereri/ solicitări online, posibilitatea depunerii sesizărilor pe harta digitală a orașului, verificarea în timp real a stadiului documentelor solicitate, acces rapid la documente de interes public, posibilitatea achitării taxelor și impozitelor online și altele.
Pentru anul în curs, Bogdan Novac intenționează să aloce investițiilor nu mai puțin de 15 milioane de lei.

3 Comentarii  

  1. Era bine dacă si nominaliza zona unde s-au făcut aceste investitii. In acest sens nu am auzit brezenii sa se laude cu astfel de lucrări benefice lor. Din contra, mereu sunt pe centru lucrări de remedieri a avariilor la conductele de utilitati-apa si canalizare… probleme vechi.
    Dar zona blocurilor, unde se platesc abonamente anuale , cand va fi amenajată conform HCL 26/ 2017… De cca 5 ani Tot sesizez neaplicarea in fapt a acesteia dar nici o administrație nu e in stare sa rezolve problema… oare unde trebuie sa mai acționăm pt a definitiva semnalizarea si amenajarea acesteia?? Ce imbold trebuie actualei conduceri?

  2. Buna seara dacă locuiți în zona asociației de propriepatari parc 1 breaza va rog participați la adunările generale ,pt a identifica problemele existente și pt a putea cere sprijin din partea primărie, …..Domnul Novac a avut un proiect în derulare pt reabilitarea blocurilor însă multi dintre locatari nu au fost de acord ” poate nici nu au fost informați ” …O seara buna

  3. Bună ziua dragi tuturor oamenilor din Câmpina. Pe Alexandru Ioan Cuza sa deschis un magazin la 2 Pași foarte bine aprovizionat și cu un personal foarte amabil. Nu fac reclamă dar puteți vizita să vă convingeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare