BREAKING NEWSȘtiri

Primarii PNL din Prahova susțin candidatura lui Iulian Dumitrescu la șefia Consiliului Județean

Miercuri, 20 martie, Colegiul Director Județean al PNL Prahova a hotărât în unanimitate să susțină candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova. În urma acestei decizii politice, primarii liberali din județul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii naționale a partidului prin care își arată sprijinul față de Dumitrescu, dar și argumentele acestui demers. Printre semnatarii scrisorii se numără și Alin Moldoveanu, prim-vicepreședinte al PNL Prahova și primar al municipiului Câmpina.

Vă reamintim că în această perioadă premergătoare alegerilor locale, ce vor avea loc în data de 9 iunie, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru suspiciuni de corupție și luare de mită, este suspendat din funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova și a demisionat din toate funcțiile politice deținute în PNL, atât la nivel central, cât și la nivel județean.

La acest moment, PNL mai are în jur de 60 de primari în Prahova, aflându-se în sondajele recente mult sub 20%. Pe lista primarilor liberali prahoveni regăsim, încă, nume precum Vlad Oprea (Sinaia), Mircea Corbu (Bușteni), Alin Moldoveanu (Câmpina), Sergiu Constanda (Poiana Câmpina), Adrian Ungureanu (Brebu), George Barbu (Azuga).

Redăm integral comunicatul PNL Prahova

„PNL Prahova a decis: Iulian Dumitrescu, candidatul liberalilor la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Bogdan Nica, candidatul PNL la Primăria Ploieşti. Primarii PNL din Prahova susţin candidatura lui Dumitrescu.
Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ. Solicitarea a fost materializată şi printr-o decizie luată astăzi, 20.03.2024, în unanimitate, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova.
În acelaşi for, Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean De Urgenţă Constantin Andreoiu Ploieşti, a fost votat drept candidatul PNL la Primăria Municipiului Ploieşti.
Printre argumentele aleşilor locali de susţinere a candidaturii lui Iulian Dumitrescu se numără performanţa fără precedent a acestuia în atragerea de fonduri europene, valoarea totală a proiectelor contractate în ultimii trei ani şi jumătate depăşind suma de trei miliarde de euro,de zece ori mai mare decât în mandatul anterior. 
De asemenea, au fost demarate lucrările la centurile ocolitoare de la Comarnic, Azuga-Buşteni, Păuleşti şi Mizil, reabilitarea extinderii reţelelor de apă şi canal în 42 de localităţi din judeţul Prahova, înfiinţarea reţelei de gaze naturale în 9 localităţi de pe Valea Slănicului, dar şi investiţiile fără precedent la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constantin Andreoiu Ploieşti, condus de Bogdan Nica.
‘Sunt proiecte importante şi mari aşa cum nu au existat nicicând după Revoluţie. Pentru toate, am muncit mult şi greu, împreună, în echipă. Ele au fost posibile datorită unei colaborări bune şi eficiente între unităţile administrativ teritoriale şi Consiliul Judeţean condus de Iulian Dumitrescu. În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe. Judeţul nostru are nevoie de continuitate’, se arată în scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova.
În opinia semnatarilor scrisorii, Iulian Dumitrescu este garanţia că proiectele începute vor fi duse la bun sfârşit şi că localităţile Prahovei vor continua să se dezvolte şi să prospere”, transmite PNL Prahova

6 Comentarii  

  1. Incompetenta si lipsa de viziune s-a generalizat din pacate si in Prahova. Iata ca megalomaniile si risipirea banului public girate de acest mafiot pervers (dar si de altii ca el, precum primarii de Sinaia sau Campina), sunt luate drept investitii pozitive de catre PNL Prahova, care a ajuns sa ne prezinte ca mari realizari tocmai administrarea fara cap a fondurilor europene. Din nefericire, cum electoratul e nepregatit si se lasa manipulat usor, aceasta imensa idiotenie pe care o face acum PNL Prahova (si care l-ar ingropa definitiv in orice tara civilizata), e posibil sa nu fie asa de taxata la vot. Pentru ca turma de alegatori din pacate nu poate gandi in spiritul dezvoltarii durabile, nu stie ce e mai bine pentru ea si ne duce pe toti in gura lupului…
    E tot mai tragica situatia, si din acest motiv oamenii capabili, cinstiti si inteligenti care stau afara din politica sunt tot mai vinovati, devin pe zi ce trece niste nemernici inconstienti. Cinstea si pregatirea lor devin egale cu zero, daca nu-si asuma responsabolitati pe masura si raman deoparte ca lasii !

  2. Logic! Cine are dosar penal sau a facut puscarie este cu siguranta un politician de succes. Pana cand Romania, lege votata inca din 2012!!!, nu va avea maxim 300 de parlamentari, 10-12 zone deci o comasare serioasa si mai ales o curatenie totala in justitie nu va putea ramane decat cea mai corupta si saraca tara din Europa.

  3. PH-patria hotilor, care a patentat metoda de furt din banii publici prin studii de fezabilitate. Ce sa te astepti de la Dumitrescu-Moldoveanu-Dobre-Anastase, sa fim seriosi 🙂 Intemeietorii PNL-ului se invart 100% in mormant…

  4. PNL ul de acum (supra saturat de fostii PDL isti) a devenit precum era PSD ul megacorupt al anilor 2000 – 2010

  5. Aici cred ca alin moldoveanu a făcut greșeală imorala sa susțină un inculpat pt corupție de unde și pierderea mandatului sau anul acesta și poate lumea are un candidat mai puțin corupt și implicat fata de cetățean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare