BREAKING NEWSEvenimentȘtiri

Nicolae al României vine mâine la Câmpina!

Joi, 29 septembrie, Nicolae al României se va afla la Câmpina pentru prezentarea albumului de fotografii „Bunicul meu Regele Mihai”, parte din turneul „Pe urmele bunicului Mihai I”. Evenimentul organizat în cadrul Seratelor Culturale Elstar se va desfășura la Casa Căsătoriilor, începând cu ora 18.30 și își dorește să marcheze, în acest fel, două decenii de la vizita M.S. Regele Mihai I și M.S. Regina Ana la Câmpina, care a avut loc la 17 noiembrie 2002, la Parohia Sfântul Nicolae din cartierul Slobozia.
Cei prezenți vor avea ocazia de a-l asculta pe Nicolae al României împărtășind amintiri legate de Majestatea Sa și de a descoperi alte ipostaze ale ultimului Suveran al țării – acelea de soț iubitor, tată grijului și un bunic de poveste!

Atenție, locurile sunt limitate! Rezervări se pot face în incinta Librăriei Elstar sau la telefon 0728.842189 între orele 10:00-18:00.

Albumul „Bunicul meu Regele Mihai” (240 de pagini, format: 24 x 24 cm) este disponibil în librării și online pe site-ul Editurii Vremea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare