BREAKING NEWSȘtiri

Mare performanță a baschetului câmpinean!

Echipa de fete a Clubului Sportiv Câmpina, antrenată cu pasiune de prof. Liviu Dochia, scrie istorie în baschetul câmpinean post-revoluționar, odată cu calificarea la turneul final al Campionatului Național Under13 – 2022, performanță unică în ultimii 32 de ani a sportului de echipă din cel de-al doilea municipiu al Prahovei.
Înscrise în grupa a cincea a semifinalelor competiției, câmpinencele au disputat șase meciuri în sistem tur- retur și au obținut următoarele rezultate:

Tur:
CS Câmpina – Concordia Chiajna 62 – 15
CS Câmpina – CSO Voluntari 52 – 22
CS Câmpina – CSM Mediaș 62 – 24

Retur:
Concordia Chiajna – CS Câmpina 18 – 40
CSO Voluntari – CS Câmpina 14 – 58
CSM Mediaș – CS Câmpina 19 – 48

Clasate pe primul loc în grupă, sportivele de la CS Câmpina s-au calificat în finala primelor 16 echipe din țară, care va avea loc în perioada 6 – 8 mai.
Extrem de fericit pentru reușitele de excepție ale elevelor sale, Liviu Dochia ne-a declarat: „Sunt foarte mulțumit că după 32 de ani, un sport de echipă din Câmpina ajunge la performanța de a se califica la un turneu final național și cu atât mai fericit că acesta este baschetul. Ultima dată s-a întâmplat asta în anul 1990, atunci când baschetul feminin câmpinean ocupa locul 4 la turneul final național de la Deva. Îmi felicit elevele pentru această frumoasă și spectaculoasă calificare și sper să ne întoarcem cu rezultate bune sau foarte bune de la turneul final”.
De reținut faptul că echipa de baschet fete (15 ani) a Clubului Școlar Câmpina care a obținut locul 4 la turneul final de la Deva în anul 1990 a fost antrenată tot de profesorul Liviu Dochia, omul care în perioada 1986 – 1996 a obținut cele mai importante rezultate la nivel național pentru baschetul câmpinean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare