BREAKING NEWSȘtiri

Handbalistele de la CS Câmpina s-au calificat la faza pe Euro-Regiune a Campionatului Național

În weekend recent încheiat, la sala sporturilor din Mizil s-a desfășurat, în organizarea Federației Române de Handbal și a Asociației Județene de Handbal Prahova, etapa județeană a Campionatului Național de handbal junioare IV, competiție la care a participat și echipa CS Câmpina.
În jocurile disputate sâmbătă în cadrul grupelor, echipa antrenată de Daniel Vasile a învins ACS OLIMPIC Mizil cu 34 – 7 (pe reprize 7-4, 15-2, 12-1) și AS Viitorul Teisani cu 41 – 0 (pe reprize 14-0, 16-0, 11-0).

În finala județeană disputată duminică, 13 februarie, CS Câmpina a pierdut în urma unui joc foarte disputat  cu echipa CSM Ploiești cu scorul de 26 – 24 (pe reprize 13-6, 8-11, 5-7), obținând locul II și calificarea la faza de Euro-Regiune care va avea loc în luna martie a acestui an.
Finala dintre CS Câmpina și CSM Ploiești a fost arbitrata de către cuplul de arbitre republicane Marina Agliceriu și Corina Badea.
Componența lotului antrenat de Daniel Vasile este următoarea: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Ilinca Neagu, Antonia Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare