BREAKING NEWSȘtiri

Fără precedent! Primarul Alin Moldoveanu a părăsit, în semn de protest, ședința Consiliului Local Câmpina

Ședința Consiliului Local Câmpina de joi, 28 aprilie, s-a lăsat din nou cu scântei la punctul „Întrebări, interpelări, divese” de pe ordinea de zi. Pe fondul unor întrebări “enervante”, adresate primarului Alin Moldoveanu de către consilierii locali, edilul șef al ales, într-un gest fără precedent în istoria post-decembristă a administrației locale, să părăsească în semn de protest sala de ședințe, promițându-le celor care l-au interpelat că “de aici înainte nu vă mai răspund decât în scris”. De remarcat faptul că singurul consilier care a părăsit sala de ședințe odată cu primarul Moldoveanu a fost independentul Costel Filip.
Dincolo de cele 20 de proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi dezbătute, asupra cărora aleșii nu au avut prea multe de comentat, votându-le cu unanimitate cu voturi, fie că a fost vorba de repartizarea de fonduri bănești cultelor religioase din Câmpina sau despre rectificarea bugetului local, mult mai interesante au fost informările și solicitările făcute către executivul Primăriei de unii consilieri care au semnalat atât nemulțumiri ale cetățenilor, cât și aspecte ce țin de activitatea și implicarea angajaților Primăriei Câmpina în bunul mers al administrației orașului.

Printre cele mai interesante intervenții se numără cea a consilierului POL Liviu Briciu, care a atras atenția că proiectul de digitalizare a Primăriei Câmpina, plătit cu sute de mii de euro, este un eșec, a consilierului PMP Aron Sabo, care a cerut imperios ca de acum înainte, la toate ședințele de Consiliu Local, să participe și administratorul public Adrian Dobre, precum și aceea a consilierului USR Viorica Vane, care a solicitat constituirea unei comisii de control care să verifice cum sunt cheltuiți banii publici repartizați anual cultelor religioase reprezentate în municipiul Câmpina.
Urmăriți mai jos înregistrarea video a ultimei părți a ședinței Consiliului Local și motivul pentru care primarul Alin Moldoveanu a refuzat să mai participe la dezbateri.

7 Comentarii  

  1. Circ și păine la Cămpina!😣Decizii puerile, eșec total al administrației locale.Vai crucea noastră, a murit un copil nevinovat iar cetățenii aștia se ceartă pe virgulițe și puncte.😣Iar de aproape 2 ani nu s-a schimbat nimic în bine, eu nu cred că cetățenii ăstia nu își merită salariile!

  2. CREDEAM CA ADRIAN DOBRE NU MAI FIGUREAZA,PARCA ASA SE VORBEA….NICI NU E CAMPINEAN SI SE FACEA ECONOMIE LA BUGET

  3. Acest ziar publică opiniile fraierilor care plătesc taxe și impozite sau nu avem voie să deranjăm somnul profund al administației cămpinene? Întreb pentru un prieten!

  4. A parasit sala in semn de „respect” al haosului si a neputintei.Ei au invatat ceva in ultimii ani,CAINII LATRA ,URSUL TRECE.Si daca ai dosar PENAL dar COTIZEZI unde trebuie esti iertat,adica sistem mafiot ,vezi fostul primar.Atunci de unde atata CONCENTRARE pe problemele cetatenilor .O greseala IMENSA sa alegi si sa susti un asa zis Indepndent cand tara este condusa POLITIC.Trebuie schimbata legislatia ,adica nu au voie cei ce nu au studii superioare si experienta in VIATA REALA.Ei se bucura de un slariu FABULOS fara muncasi in urma lor mai nimic.Chiar nimeni de la partide nu poate lua atitudine impotriva lui ?se vaita cei de la PNL dar doar o scanceala si o barfa de tip campanie.Administratorul Adrian nu intelege NIMIC dar nici nu stie de unde sa incepa si se termina mandatul fara rezultate.EI UITA UN LUCRU,SUNT PUSI ACOLO SA IMBUNATATEASA CALITATEA VIETII LOCUITORILOR SI NU INVERS.

  5. Primarul nu comite o ilegalitate parasind sala de sedinta? Intreb pentru un prieten procuror 😀 Ce bataie de joc la adresa campinenilor…clar o sa ajungem sa-l regretam pe Tiseanu care de bine de rau era civilizat si se mai misca ceva prin oras…de 2 ani nu s-a facut absolut nimic!

  6. independentii lui peste prajit, mai bine parasiti posturile de primar si consilier si sa va vedeti de afacerile voastre …………..

  7. Eu sincer nu înțeleg nimica din ședința asta ,dar proiecte practice și despre banii cheltuiți degeaba și reforma din primărie nu v nimeni??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare