BREAKING NEWSȘtiri

Victorii importante ale echipei de baschet fete a CS Câmpina

Sâmbătă, 2 aprilie și duminică, 3 aprilie, echipa de baschet fete a CS Câmpina, antrenată de profesorul Liviu Dochia, a obținut trei victorii importante în faza semifinală a Campionatului Național U13 feminin, care a avut loc în sala de sport a clubului Concordia Chiajna.

Înscrise în grupa a cincea a competiției, câmpinencele au disputat trei meciuri în grupă și au obținut următoarele rezultate:
CS Câmpina – Concordia Chiajna 62 – 15
CS Câmpina – CSO Voluntari 52 – 22
CS Câmpina – CSM Mediaș 62 – 24

Clasate pe primul loc în grupă, sportivele legitimate la Club Sportiv Câmpina se pregătesc pentru returul acestor meciuri, care va avea loc la sfârșitul lunii aprilie. În urma rezultatelor obținute până în prezent, acestea sunt deja în mare măsură calificate în finala primelor 16 echipe din țară, care ce va avea loc în perioada 6 – 8 mai.

Mulțumit de rezultatele și mai ales de efortul și seriozitatea elevelor sale, antrenorul Liviu Dochia ne-a declarat: „Echipa de junioare U13 a obținut trei victorii categorice în fața echipelor similare de la Chiajna, Voluntari și Mediaș. Le felicit pentru tot efortul depus și mai ales pentru seriozitatea de care dau dovadă în pregătirea sportivă. Deși mai este o etapă de retur, cu aceleași echipe, care va avea loc spre sfârșitul acestei luni, fetele noastre sunt virtual calificate în finala primelor 16 echipe din țară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare