BREAKING NEWSȘtiri

De neclintit! Primarul Moldoveanu insistă cu ideea construirii unui pasaj subteran la Câmpina

Mult așteptata ședință a Consiliului Local Câmpina, în care ar fi trebuit să se decidă soarta PUZ-ului ce include și realizarea unui pasaj subteran în localitate, proiectul pentru care primarul Alin Moldoveanu își concentrează atenția și efortul în ultimul timp, s-a încheiat cu o amânare, pe fondul deciziei edilului șef de a-și retrage proiectul de pe ordinea de zi.


Vădit nemulțumit de situația creată după ce majoritatea consilierilor au respins proiectul de hotărâre ce solicita aprobarea legislativului pentru un parteneriat între Primăria Câmpina și Consiliul Județean Prahova în vederea cofinanțării proiectului edilitar de regenerare urbană a centrului civic și construcția unui pasaj subteran, primarul Moldoveanu a afirmat că nu se lasă intimidat de cei care sunt puși să producă panică în rândul populației și că va reintroduce PUZ-ul cât de curând pe ordinea de zi a unei viitoare ședințe extraordinare. Proiectul a fost respins cu 8 abțineri și 7 voturi pentru.
De remarcat faptul că din cei 19 consilieri locali câmpineni, doar 14 s-au prezentat fizic la ședință, unul a fost prezent și a votat online, iar patru au lipsit.
Urmăriți mai jos înregistrarea video a dezbaterilor pe tema celor două proiecte importante aflate pe ordinea de zi a ședinței de ieri și declarația acordată în exclusivitate publicației noastre, la sfârșitul ședinței, de Valentin Crețu, președintele Comisiei de urbanism a Consiliului Local Câmpina.

7 Comentarii  

 1. Din ce vedem consilierii ba lipsesc ,ba se joacă cu focul.Despre primar nu mai are rost să vorbim.Deci jucăm în continuare ” ruleta rusească” asta mai ales datorită consilierilor care una zic și alta fac.Oameni mici, acțiuni pe măsură!😡

  1. Singurii care pot opri aceasta aberatie numita “ plan de mobilitate urbana “ care include si un pasaj subteran deja scurtat cu 269m sunt consilierii locali, trimisi in CL de noi, prin vot, sa ne apere interesele. Din pacate, unii s-au dus acolo sa isi apere interesele personale sau de “gasca” ca nu putem sa spunem “ de partid” pentru ca voteaza oricum altfel decat au hotarat conducerile partidelor. De altfel, unii s-au pus singuri in situatia de a fi nevoiti sa voteze cum vrea primarul deoarece au apelat la “ bunavointa” acestuia sa le rezolve niste probleme personale.

  2. Pentru Amelia: AVETI MARE DREPTATE! Multi consilieri isi apara interesele si cel mai grav sunt obligati sa voteze cum vrea Moldoveanu pentru ca au acceptat sau au cerut mici favoruri care acum trebuie reglate. Cred ca pana la urma acest monstruos puz va fi votat pentru ca va reusi Moldoveanu sa mai forteze 3 consilieri sa voteze pentru (de aia si a retras si va mai retrage proiectul ca sa aiba timp sa cumpere sau sa forteze inca 3 consilieri) si singurul lucru care poate fi facut este un proces in instanta: cetatenii contra primarie si cl.

 2. Mulțumim pentru filmare, aici se vede clar cum a votat fiecare. În mod normal, PUZ-ul ar fi trebuit să fie primul pe ordinea de zi, și abia apoi asocierea cu C.J. Prahova. Ordinea nenaturală propusă a fost numai și numai voința primarului, avea neapărată nevoie de ordinea aceasta pentru a se orienta pe loc – ceea ce a și făcut ! Dacă Asocierea cu C.J. ar fi fost aprobată, atunci n-ar fi retras PUZ-ul de la vot, căci avea deja dovada că sunt destui de partea lui, și PUZ-ul ar fi trecut. A făcut special ordinea asta, doar ca să poată schimba macazul în caz de nevoie. Iar doamna consilier USR Viorica Vane i-a făcut pe plac, incredibil ! Votul dânsei împotriva corectării ordinei de zi a contribuit ca primarul să rămână la control. Credeți că dacă i se stricau calculele și se inversa ordinea de zi, ar mai fi retras PUZ-ul ? Că l-a retras nu la început, ci abia după ce a văzut cum s-a votat la primul proiect (asocierea cu CJ Prahova). Asta demonstrează că nu avea controlul total, nu știa dinainte ce va fi, de asta a așteptat să vadă mai întâi voturile pentru asocierea cu județul.
  Mulțumim așadar, Oglinda, că ne-ați arătat limpede cine se pregătește să-i facă jocurile acestui primar inconștient ce vrea cu dinadinsul să impună orașului fantasma lui de tip ceaușist. Așadar, iată cine e dispus să defecteze, din cadrul opoziției de până acum:
  – doamna VIORICA VANE (mama subprefectului – oare în această calitate să vă fi ales noi în Consiliul Local, doamnă ?);
  – domnul BOGDAN ENE de la PMP (soțul unei angajate a primăriei – oare legea dă drept de vot în asemenea cazuri, nu-i cumva conflict de interese, având în vedere că beneficiarul e municipalitatea, deci angajatorul soției ?);
  – doamna ADINA GÂRBĂCICĂ de la USR (de ce trădați, doamnă, interesele câmpinenilor și principiile dezvoltării durabile ?);
  – domnul CEZAR GRAMA (o surpriză-șoc: dle Grama, puteați să fiți și în Honolulu, acum internet găsiți oriunde ca să puteți participa online câteva minute, așa cum a făcut-o dl Raț – de la dvs chiar nu ne așteptam la așa ceva, la cât l-ați criticat pe primar – să fi fost numai gura de dvs ? căci faptele vorbesc, nu vorbele);
  Despre domnul Liviu Davidescu ce să mai zicem ? Că are o coloană vertebrală din gelatină ? Fiți bărbat și asumați-vă poziția, dle Davidescu, oricare ar fi aceea ! Că în orice tabără ați fi, e mai bine decât tot fugind așa cu coada între picioare și ferindu-vă de responsabilitate…
  Una peste alta: e bine că totuși Consiliul Local, ales democratic și care reprezintă legal voința câmpinenilor, a RESPINS asocierea Municipiului Câmpina cu Județul Prahova, pentru cofinanțarea pasajului – un lucru de bun-simț, câtă vreme județul nu pune umărul tot cu 80% și la operarea și întreținerea unui astfel de pasaj, ce ar costa enorm și s-ar întinde câtă vreme ar exista el; că asta ar cădea numai în sarcina câmpinenilor, conform legislației. Ar trebui ca acest fapt să atragă mai mult atenția domnilor consilieri județeni, asupra gafei colosale pe care erau pe cale să o facă, implicând județul în fantasmagoriile falimentare ale unui incompetent.
  E rușinos pentru noi, că am ajuns, iată, să regretăm administrația aia încremenită și indolentă de până la ultimele alegeri. Într-adevăr, primarul are dreptate: PANICA domnește printre noi – e panica ce o trăim când vedem cum un lider cu câteva clase vrea să rămână în istorie, acționează crezând că ne salvează dar de fapt ne distruge viețile și viitorul. E un deja-vu dureros, care ne întoarce înainte de 1989, la amintirea grea a „tovarășului”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare