BREAKING NEWSȘtiri

De la 1 martie, abonații Hidro Prahova vor plăti unele dintre cele mai mari tarife din România la apă și canalizare

Potrivit unui comunicat al Hidro Prahova SA, operatorul regional de apă și canal, de la 1 martie 2022, toți consumatorii din aria de acoperire a societății vor plăti un preț majorat la apa potabilă produsă, transportată și distribuită, respectiv de 5,42 lei/ mc (TVA inclus) și 3,31 lei/ mc (TVA inclus) pentru canalizare și epurare.

Noile tarife vor fi aplicate clienților din 66 de localități din județul Prahova (municipiul Câmpina, 11 orașe și 54 de comune), respectiv: Câmpina, Bușteni, Azuga, Comarnic, Sinaia, Breaza, Plopeni, Slănic, Băicoi, Mizil, Urlați, Vălenii de Munte, Albești Paleologu, Apostolache, Adunați, Aluniș, Ariceștii Zeletin, Bănești, Bălțești, Blejoi, Baba Ana, Bărcănești, Boldești Grădiștea, Balta Doamnei, Bertea, Brebu, Cărbunești, Ceptura, Cerașu, Ciorani, Călugăreni, Chiojdeanca, Cocorăștii Colț, Cosminele, Drăgănești, Dumbrava, Dumbrăvești, Fântânele, Fulga, Gornet, Gornet Cricov, Gherghița, Gura Vadului, Izvoarele,  Jugureni, Mănești, Măgureni, Poienarii Burchii, Tinosu, Șirna, Olari, Scorțeni, Ștefești, Teișani, Posești, Predeal Sărari, Sălciile, Podenii Noi, Poiana Câmpina, Telega; Tătaru, Tomșani, Surani, Vadu Săpat.

Noile prețuri au fost modificate în urma ”hotărârii Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Apei-Prahova” și a fost adoptată în conformitate cu Avizul ANRSC din nr.917944/ 06.12.2021 și prevederile incluse în Contractul de delegare de gestiune a serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare” – se arată în comunicatul Hidro Prahova.

Potrivit estimărilor specialiștilor, noile tarife practicate de Hidro Prahova la apă și canal sunt unele dintre cele mai mari din țara noastră.

9 Comentarii  

  1. Este incredibil ce denumire si-a ales aceasta organizatie,,asociatia de dezvoltare intercomunitara,,
    O asociatie constituita sa jefuiasca cetatenii acestei tari cu acordul tuturor factorilor decidenti….Nu mai exista respect nici frica de Dumnezeu …doar fuga dupa inavutire in termen cat mai scurt….

  2. Hidro este o altă instituție inutilă, zero investiții, monopol zonal, protecție politică, condiții de anii ’80, prețuri nesimțite! Într-un cuvănt: Romănia!😣

  3. Urgent nationalizarea ,energiei si apei. STOP JAFULUI NATIONAL Sa fie ascunsi faptasii . Stop derapajelor STOP capuselor!

  4. Asociatiile astea sunt inventate pentru a suge sudoarea poporului de catre politicienii astia ….toti politrucii sunt acolo…..

  5. Asociatiile au fost infiintate pentru a se obtine finantare din fondurile europene.Nu ele,ca atare, sunt de vina,ci mediul in care acestea functionează.Si știm cu totii cum este!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare