BREAKING NEWSȘtiri

Cum a reușit primarul Adrian Ungureanu să modernizeze comuna Brebu cu bani puțini și fără fonduri europene

Fără să viseze cu ochii deschiși, ca alți primari, la proiecte faraonice ce implică cheltuieli enorme pentru documentații tehnice și studii de tot soiul, Adrian Ungureanu, edilul șef al comunei Brebu, a reușit cu seriozitate și multă implicare să modernizeze mare parte din infrastructura de bază a localității, fie că este vorba de rețelele de apă și canalizare, de gaz și telecomunicații ori de străzi și zone de agrement.
O dovadă a faptului că Brebu arată din ce în ce mai bine în ultimii ani, din acest punct de vedere, este și faptul că mulți români, care nu au domiciliul în localitate, achiziționează terenuri și își construiesc case, atrași de facilitățile puse la dispoziție de autoritățile locale.

Invitat la emisiunea FAȚA ȘI REVERSUL, moderată de Florin Frățilă la Dada TV Ploiești, primarul Adrian Ungureanu a explicat cum a reușit să facă față acestor provocări cu un buget local mic de aproximativ 3,5 milioane de euro anual, fără fonduri europene și în afara tentației de a primi foloase necuvenite.
„Mă ocup personal de proiecte. De exemplu, la Centrul Cultural, oferta proiectantului era de 1400 de euro pe metru pătrat. M-a bufnit râsul. I-am spus că la prețul ăsta nu o să fac în vecii vecilor. Prin negociere, l-am adus la 400 de euro pe metru păstrat, iar la licitație a ieșit cu 300 de euro. Am fost un fel de diriginte de șantier și într-un an s-a terminat lucrarea. Pe mine nu mă poate păcăli niciun constructor!” – a declarat, între altele, Adrian Ungureanu.

Urmăriți mai jos un fragment din emisiunea care poate fi urmărită integral pe canalul de YouTube al Dada TV. 

2 Comentarii  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare