BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina s-a întors cu nouă medalii de la Cupa Ligii Performanței în Natație

Sâmbătă, 5 și duminică, 6 martie, sportivii secției de înot a CS Câmpina au participat la Cupa Ligii Performanței în Natație, concurs destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani, cadeților, juniorilor, tinerilor și seniorilor, desfășurat în Complexul Olimpic de la Izvorani.
Prezent în concurs cu cinci sportivi cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani, antrenați de profesorul Adrian Stoican, Clubul Sportiv Câmpina a obținut nouă medalii la probele de bras, liber, spate și fluture prin sportivii Ștefan Goran și Gabriela Bădescu. Ceilalți trei sportivi care au reprezentat CSC, Maria Brotoiu, Brândușa Berindei și Vlad Chițu, au ocupat locurile 10 la 50 m liber, locul 7 la 100 m spate, locul 9 la 200 m fluture și respectiv locul 11 la 50 m liber.

Competiția organizată de Liga Performanței în Natație a beneficiat de prezența a 500 de sportivi legitimați la 25 de cluburi din toată țara, printre care și cunoscuții înotători legitimați ai clubului Dinamo București, Robert Glință și David Popovici, sportivi care au reprezentat România la recentele Jocuri Olimpice de Vară de la Tokyo.
”În aceste două zile de competiție, unde concurența a fost acerbă, sportivii clubului nostru s-au comportat foarte bine și au obținut rezultate pe măsură. Trebuie să subliniez faptul că majoritatea celor 25 de cluburi reunite în competiție au participat cu zeci de sportivi fiecare, în timp ce noi am avut doar cinci. Faptul că la această competiție au concurat, la categoriile lor de vârstă, Robert Glință și David Popovici, sportivi cu multe rezultate la nivel internațional, pe care nu de mult îi admiram cu toții la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo, a contat foarte mult pentru copiii noștri. Sunt foarte mulțumit de rezultatele lor” – ne-a declarat prof. Adrian Stoican la puțin timp după încheierea competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare