BREAKING NEWSȘtiri

Centru de colectare a donațiilor pentru refugiați la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina

COMUNICAT DE PRESĂ

“Nu trebuie să aștepți o zi anume ca să faci fapte bune!”

Un gest mic, la timpul potrivit, este un ajutor neprețuit pentru cei aflați în suferință.
Echipa Voila nu poate rămâne nepăsătoare față de situația dramatică în care se află semenii noștri.
Astfel, Spitalul de Psihiatrie Voila-Câmpina a încheiat un protocol de colaborare cu Asociația Spitalul Voila, în scopul colectării, prin donație, a diverse bunuri materiale de maximă și urgentă necesitate pentru refugiații din Ucraina, care vin pe teritoriul României.
De asemenea, în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila-Câmpina se va organiza, în perioada 7 martie 2022 – 14 martie 2022, un centru de colectare a donațiilor, pentru persoanele refugiate din Ucraina, având în vedere situația dramatică din această țară.
Centrul de colectare va funcționa în incinta doi a spitalului, respectiv în cadrul pavilionului 4, și va avea program între orele 8,30 – 17,30.
Se pot dona, în orice cantitate, produse de igienă personală (săpun, pastă de dinți, dezinfectanți, pamperși, comprese, șervețele umede), pături, pahare și farfurii de unică folosință, lapte praf, apă,conserve.
Asociația Spitalul Voila va achiziționa medicamente și materiale sanitare de prim ajutor.Fiecare donație se va consemna de către voluntarii noștri în registrul existent la Centrulde colectare.
Ulterior, bunurile donate vor fi transportate cu ajutorul voluntarilor, la gara orașului Isaccea, județul Tulcea.
Foarte important ! Oricine se poate alăturaEchipei Voila, în demersul nostru de a-i ajuta pe cei aflați acum în dificultate.
Deviza noastră este: CINE SALVEAZĂ UN OM, SALVEAZĂ O LUME !

Uniți pentru Ucraina !
Cu încredere și speranță !

Conducerea Spitalului de Psihiatrie Voila-Câmpina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare