BREAKING NEWSȘtiri

“BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!”, un spectacol fascinant pe scena Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti

Joi, 23 iunie, la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti, se va desfășura spectacolul “BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!”, un eveniment organizat de #BES România, o companie care susține proiectele culturale, educaționale şi sportive!
Inspirat de cartea “Brâncuși, dragostea mea!”, a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, spectacolul multimedia ”BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!” aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.
Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe.
Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea și cu muzică live la pian susținută de Adriana Alexandru, care evocă adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare