BREAKING NEWSȘtiri

Baschetbaliștii CS Câmpina se pregătesc pentru meciurile oficiale

Secția de baschet a Clubului Sportiv Câmpina își pregătește în această perioadă sportivii pentru noul sezon competițional, atât la echipa de fete, condusă de antrenorul Liviu Dochia, cât și la echipa de băieți, antrenată de Cristina Potgieter.
În ceea ce privește echipa de băieți U15, CS Câmpina a jucat zilele trecute în deplasare la Valea Călugărească un meci amical (mixt U15 – U18) cu echipa din localitate, al cărei lot a avut în componență jucători de până la 18 ani, rezultatul final, după șase sferturi, timp agreat anterior de ambele echipe, fiind favorabil gazelor cu scorul de 94-86.

Lotul de jucători folosit de CS Câmpina în meciul amical cu Valea Călugărească a fost următorul: Anghel Șerban, Berger Iohan, Bogza Petru, Brezeanu Andrei, Cojocaru Eduard, Crăciun Luca, Cristescu Matos, Duruian Darius, Mănăila Andrei, Mocanu Cristian și Șerban Gabriel.

”Băieții noștri au progresat enorm de mult după campionatul național trecut, lucru care s-a văzut în acțiunile de pe teren. De asemenea, am observat cu bucurie că talia echipei a crescut foarte mult în această vară, ceea ce este foarte important pentru acest sport. Pentru viitor, ne pregătim intens, ținând cont că am programat săptămânal meciuri cu echipele de baschet ale liceelor câmpinene, chiar dacă majoritatea copiilor noștri abia au intrat în clasele a VII-a și a VIII-a. Vor urma și diverse întâlniri și turnee cu echipe din județ și chiar din țară și bineînțeles în Campionatul Județean” – ne-a declarat Cristina Potgieter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare