BREAKING NEWSȘtiri

Au fost validați câștigătorii tombolei organizate în cadrul evenimentului “RAFINĂRIA DESCHISĂ”

Foto: Facebook/Rafinaria la prezent

În cadrul evenimentului “RAFINĂRIA DESCHISĂ”, desfășurat în zilele de 14-15 mai de către Grupul de inițiativă „Rafinăria la prezent!” în colaborare cu Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel şi proprietarul fostei Rafinării, societatea ECOGEN POWER S.R.L., a fost organizată și o tombolă cu premii.
Cei care au trecut pragul rafinăriei în weekendul recent încheiat au putut completa un formular în baza căruia au fost înscriși la o tombolă în cadrul căreia au fost oferite trei biciclete, cinci rucsacuri și 10 baterii externe.
După extragerea taloanelor de către o comisie special constituită, au fost validați următorii câștigători:
Pentru premiul constând în BICICLETĂ: Adrian Sipescu (Câmpina), Mihai Trăpcea (Brebu), Sever Oprea (Brebu).
Pentru premiul constând în RUCSAC: Iulia Oana Marcu (Câmpina), Daniel Cofaru (Câmpina), Elena-Mirabela Popescu (București), Ștefania-Iuliana Nistorică (Câmpina), Ștefan Victor Oprea (Câmpina.
Pentru premiul constând în BATERIE EXTERNĂ: Andrei Ionel Bivolaru (Brebu), Gheorghe Viorel Mițurcă (Câmpina), Emilia Șurcan (Câmpina), Remus Bădulescu (Câmpina), Sandra Andreea Budileanu (Câmpina), Andreea Celmare (București), Aurel Eftode (Câmpina), Florin Crăciun (Filipeștii de Târg), Octavian Vasilescu (București), Fabian Nicolae Voinea (Brașov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare