BREAKING NEWSȘtiri

Ambasadorul Republicii Coreea vine în vizită oficială la Câmpina

Vineri, 29 septembrie, o delegație a Ambasadei Coreei de Sud la București, condusă de ambasadorul Rim Kap-Soo, va efectua o vizită oficială la Câmpina, la invitația primarului Alin Moldoveanu.

Potrivit scrisorii de intenție semnată de primarul Câmpinei, invitația adresată oficialilor coreeni „are loc în contextul împlinirii a 15 ani de la semnarea Declarației Comune privind stabilirea unui parteneriat strategic între România și Republica Coreea”.
Organizarea acestei vizite ar constitui, spun autoritățile câmpinene, „o bună ocazie pentru ca și cetățenii municipiului Câmpina să cunoască cât mai mult despre relațiile diplomatice dintre țările noastre, în așa fel încât să poată susține și să contribuie la dezvoltarea pe multiple planuri a cooperării și colaborării dintre România și Republica Coreea”.
Alegerea datei de 29 septembrie de către primarul Alin Moldoveanu nu este întâmplătoare, acesta specificând în scrisoarea trimisă ambasadei coreene că „în această perioadă desfășurăm în municipiul Câmpina evenimentul «Festivalul Câmpina Artelor și Sporturilor» care este o mare sărbătoare a municipiului”.

Programul propus de autoritățile locale pentru vizita la Câmpina a ambasadorului Rim Kap-Soo este următorul:
– primire la sediul Primăriei Câmpina
– întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri în sala de ședințe a Primăriei
– desfășurarea evenimentului „15 ani de Parteneriat Strategic între România și Republica Coreea” în sala mare a Casei de Cultură „Geo Bogza”
– prânz tradițional românesc
– deplasare cu mașini de epocă
– vizită la Centrul Medical Sanconfind
– vizită la Muzeul memorial „Nicolae Grigorescu”
– vizită la Muzeul „B.P. Hasdeu”

Până la acest moment, administrația condusă de liberalul Alin Moldoveanu nu a oferit public detalii oficiale în legătură cu această vizită, însă, potrivit surselor noastre, edilii se pregătesc de zor pentru eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare