BREAKING NEWSȘtiri

Alexandru Anghel este noul președinte al AUR Câmpina

Marți, 14 noiembrie, membrii organizației AUR Câmpina și-au ales noul președinte și structura de conducere a partidului în prezența lui Alexandru Săraru, coordonatorul AUR Prahova, care a și condus ședința de reorganizare a filialei câmpinene.
În urma votului, Alexandru Serghei Anghel a fost ales în funcția de președinte, Cezar Grama, Alin Ciucaș, Ionuț Rădulescu, Marian Alexandru, Adrian Bertrand – în funcțiile de vicepreședinți, iar Magdalena Mâț în funcția de secretar.

„Noua conducere își propune să aducă un suflu proaspăt, dinamism și vizibilitate organizației AUR Câmpina. Suntem o echipă formată din oameni tineri, realizați pe plan profesional în diferite domenii de activitate, cu o dorință majoră de schimbare a actualului climat politic, o echipă cu mari convingeri naționaliste și creștin democratice. Ne propunem în următoarea perioadă să identificăm și să atragem alături de noi cât mai multe persoane cu aceleași convingeri, astfel încât să devenim o voce importantă în viața orașului și nu numai” – a declarat Alexandru Anghel după alegerea sa în funcția de președinte.

10 Comentarii  

  1. Grama asa a fost dintotdeauna. Cezarica nu a avum niciodata capacitate intelectuala semnificativa, nici macar decenta – insa a compensat cu viclenie si oportunism. Un parvenit si prefacut, calificativul dvs i se potriveste de minune.
   In cunosc de cand era mucea prin scoala generala, iar opinia despre el nu s-a schimbat de-a lungul anilor. O persoana pe care nu ai vrea sa o enumeri nici macar printre cunostinte, iar eu nu ma lad ca il cunosc, din contra.
   Cat despre celalalt personaj ce-mi este foarte cunosct, mr Jhonny: Stimate, ai decazut incredibil. Sau probabil parerea mea despre tine era nefondata, considerandu-te baiat istet si cu viziune. Prin asocierea asta, atat cu persoane cat si cu ideologii de genul celei promovate de AUR, te dovedesti un mic rodent. Un soricar ce miroase branza, incapabil a gandi cu ceea ce, intr-un moment de optimism exagerat, poate numi creier, probabil a gasit in AUR o extraordinara oportunitate si anturajul perfect care sa ii confirme parerile consiprationiste si radicale.

   Bineintes ca ceilalti pensionari trecuti de 60 de ani, contribuie eficient (sau probabil cel mai eficient) la aducerea unui „suflu proaspăt, dinamism și vizibilitate organizației AUR Câmpina”.
   A-ti fi scarba de astfel de „stiri” este o simplificare a trairii – mult mai aproape de adevar ar fi „generatoare de enterocolita”.

 1. Păcat pentru Alexandru Anghel! Dosarul fetei care se presupune că a fost violată la tabăra AUR tocmai a fost preluat de Parchetul de pe lăngă ICCJ București și , sper, că vom vedea multe capete căzând. Dacă tocmai acum el alege să își lege numele de un asemenea partid este problema lui.Pănă la urmă ce își face omul cu măna lui…Dar cănd în Romănia guvernanții nu mai au bani pentru spitale și mii de pacienți riscă să moară iar președintele țări umblă aiurea cheltuind absolut degeaba milioane de euro, cu complicitatea acelorași guvernanții, nu te mai miră absolut nimic.

  1. Nu ma asteptam ca Alexandru sa decada într atat incat sa se inhaiteze cu AUR!!! Mare pacat!!!!

 2. Vax albina.Ne întoarcem la Tiseanu and Pițigoi.Ierarhic ar trebui să candideze la Primărie ASA.Cu Grama nici o șansă.Daca vrea că taicasu la județ îl rezolva PSD de la Ploiesti….Sincer nu înțeleg să decadă Tiseanu așa tare.Din primar a călcat pe cioburi,teama mie că îl va pune Moldoveanu sau Anghel Jr vice….așa sa fii umilit.Dragostea dintre ex camarila Pdl și PSD,aceasta dragoste conjuncturală este o himera.Cine concepe pe Dna Nistor primăriță și pe Duran dansatorul vice,va dudui Campina…..totuși am nelămuriri de ce oare karatistul i a scos pe aia la Poiana din mocirla+ procent mare,că PSD era inexistent și abandonat de clanul Cosma și în Poiana nu sunt oameni veninoși și nici intelectuali că la Campina…..și uite că lucrurile acolo se vad.

 3. Deci Anghel presedinte, Magdalena care e ruda cu el si a lucrat in toate firmele lui tac-su, Grama si Ionut Radulescu prieteni vechi de sprituri si lautari si baiatul ala care e frizer de femei pe la Bucuresti :)) E de apreciat Grama ca inca nu isi musca mana care l-a ajutat sa se angajeze la APIA. Halal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare