BREAKING NEWSȘtiri

Mesaje imprimate pe asfalt în cadrul acțiunii de responsabilizare a câmpinenilor cu privire la păstrarea unui oraș curat

Joi, 16 iunie, a debutat ultima etapă din cadrul campaniei #9nePasă. Împreună Pentru Câmpina Curată, cu o acțiune de responsabilizare a câmpinenilor prin imprimarea unor mesaje pe asfalt, în câteva din zonele importante din oraș. Tot în aceastā etapā, vor fi amplasate și distribuite afișe, la blocuri și case, cu informații despre colectarea selectivă a deșeurilor.
Pentru ca acest proiect inițiat de societatea civilă să își atingă obiectivele și-au dat mâna mai multe ONG-uri și voluntari, sprijiniți și de autoritățile locale: Fundația Autonom, Asociația Părinților Elevilor de la Colegiul Național Nicolae Grigorescu, Asociația Frizzly, TATA VERDE Association, Asociatia Club Shape Up, Câmpina Civică, Zamolxes, 5toGo Câmpina, precum și elevi voluntari din Colegiul Național Nicolae Grigorescu, Colegiul Tehnic Energetic și Colegiul Tehnic Forestier.

“Activitatea din 16 iunie va fi completată de distribuirea pliantelor către locuitorii de la case, cu sprijinul angajaților Floricon Salub, și amplasarea afișelor privind colectarea selectivă a deșeurilor, la blocuri, cu ajutorul Poliției Locale. Nu în ultimul rând, voluntarii noștri vor amplasa autocolantele cu mesajul Nu arunca chiștoace. Strada nu e scrumieră, cu acordul inițiatorilor campaniei naționale cu același nume. Prin acțiunile din aceasta etapă, căci vor urma și altele, ne dorim să atragem atenția asupra necesității păstrării curățeniei orașului nostru și asupra necesității colectării selective a deșeurilor. Volumul de muncă este foarte mare și lista voluntarilor, așa cum v-am obișnuit, rămâne deschisă. Mulțumim Fundației Autonom, care a participat, la aceasta prima acțiune, cu voluntari și care ne-a ajutat cu materialele necesare. Mulțumim autorităților locale și Floricon Salub pentru sprijinul oferit” – a declarat Anca Huțu, unul dintre managerii de proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare