BREAKING NEWSȘtiri

35 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” din Câmpina, în practică la IPJ Neamț

În perioada 6 iunie – 29 iulie, 35 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” din Câmpina își desfășoară al doilea stagiu de practică în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.
Cei 28 de băieți și cele 7 fete care au parcurs modulul de pregătire teoretică, își vor perfecționa acum cele învățate în zona de practică profesională, 9 dintre aceștia la polițiile municipale și orășenești, iar 26 la posturile de poliție comunale.

Foto: IPJ Neamț

„Viitorii polițiști au fost primiți la sediul I.P.J. Neamț de către conducerea inspectoratului, în această dimineață, unde a avut loc instruirea lor cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.
Fiecare elev a fost repartizat pe lângă un tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate” – se arată într-un comunicat al IPJ Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare