Știri

Zilele Porţilor Deschise la Şcoala Postliceală “Louis Pasteur”

Şcoala Postliceală “Louis Pasteur” anunţă Zilele Portilor Deschise în perioada  26 – 29 mai. Astfel, cei care vor să afle cum această şcoală pregăteşte asistenţi medicali generalişti şi asistenţi medicali de farmacie sunt asteptaţi de luni până joi la sediul acesteia, în Câmpina, str. N. Bălcescu, nr. 5, între orele 15.00 şi 17.00.
Doamna director adjunct Badea Tatiana va prezenta potenţialilor cursanţi metodologia de înscriere în anul şcolar 2014-2015 şi va oferi informaţii generale cu privire la specificul activităţii şcolii.
Cei care vor vizita Şcoala Postliceală “Louis Pasteur” în perioada menţionată vor avea parte de activităţi demonstrative în cadrul sălilor de nursing, activităţi care vor fi efectuate de către maiştri instructori angajaţi ai şcolii. De asemenea, vizitatorii vor trece în revistă spaţiile de desfăşurare a activităţii şcolare şi vor asista la filmul de prezentare a şcolii.
D-na prof. Natalia Enache va prezenta un slideshow referitor la predarea disciplinelor de specialitate medicală, noile moduri de abordare a disciplinelor şcolare, precum şi mijloacele de evaluare în cadrul şcolii.
Şcoala Postliceală “Louis Pasteur” şi-a deschis porţile în octombrie 1998  şi de atunci a oferit pregătire profesională pentru sute de cursanţi în domeniul medical, social şi farmaceutic.
Cei interesaţi vor avea ocazia de a vedea dacă şcoala corespunde cerinţelor lor de formare profesională şi mai ales de integrare a acestora pe piaţa muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare