Știri

Virgil Guran atacă dur decizia administraţiei Tiseanu de a sprijini doar o singură echipă!

După decizia Consiliului Local, majoritar PDL, de a deveni membru fondator al FC Unirea Câmpina, preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran, a organizat o conferinţă de presă, în care a criticat dur „alegerea” administraţiei locale. Din capul locului, Virgil Guran a precizat că nu a deschis acest „front de luptă” cu cei de la Unirea – „pe mulţi dintre ei i-am avut jucători la echipele pe care le-am patronat, dar nu pot fi de acord cu decizia administraţiei Tiseanu”.
„Nu s-a dorit decât să ni se dea nouă o lecţie. Au văzut că avem un proiect frumos, viabil, că lumea vine în număr din ce în ce mai mare alături de noi şi au luat această decizie. Ceea ce noi facem din banii noştri, ei fac din bani publici! Nu este deloc corect! Nu înţeleg care au fost argumentele care au stat la baza acestei decizii din partea Consiliului Local. Iar în Câmpina nu este numai fotbal şi cred că ar fi fost corect ca din bani publici să se aloce sume mai mici, dar tuturor… Au uitat că se lăudau că vor sprijini motocrosul, de exemplu, în campania electorală, iar imediat după ce au câştigat alegerile au distrus totul! De când Primăria este condusă de Horia Tiseanu nu s-a făcut nimic pentru fotbal, iar acum, subit, cu un an înaintea alegerilor locale, l-a lovit dragostea de acest sport. Este evident că este o chestiune strict politică, iar gestul lor este unul strict politic şi electoral. În aceste condiţii, considerăm că nu se poate susţine un dialog cu primarul Horia Tiseanu pe tema sportului – de altfel, şi-a dovedit incapacitatea pe orice ală temă – şi anunţăm oficial că le lăsăm lor privilegiul să realizeze acea bază sportivă pe terenul pe care ni-l dăduseră nouă. Noi renunţăm la proiect, momentan. Dacă ei sunt atât de implicaţi în fenomenul sportiv, îi lăsăm pe ei să-l facă. Dar, n-o să-l facă, tot noi îl vom face după ce vom veni la putere!” – a precizat Virgil Guran.
CSM Câmpina a depus cerere de finanţare prin Legea 350
În acelaşi timp, preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran, a mai anunţat că „am depus la Consiliul Local o cerere de finanţare a activităţii în baza Legii 350. Am întocmit un proiect şi chiar sunt curios care va fi reacţia administraţiei Tiseanu, pentru că ei nu conştientizează că nu sunt banii lui Tiseanu, ci sunt banii tuturor câmpinenilor, iar ei sunt aleşi acolo doar pentru a-i administra cât mai bine în folosul întregii comunităţi şi nu pentru a dispune de ei după bunul plac. Aşteptăm să vedem care va fi răspunsul administraţiei locale”.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare